Vandaag verschenen: De Franse slag

29-01-2021

Vanaf vandaag verkrijgbaar bij Uitgeverij Zomer & Keuning: De Franse slag van Renée Olsthoorn. 

De Franse slag

Fotografe Eva Boterenbrood is op zoek naar de liefde. Ze heeft een profiel aangemaakt op verschillende datingapps, maar helaas blijft haar zoektocht nog zonder succes. Ze verlangt vurig naar een reallife klik, maar dat wil maar niet lukken. In het restaurant van haar vader dat te koop staat, loopt ze de aantrekkelijke Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. Hij werkt in een Amsterdams hotel, maar zou graag voor zichzelf beginnen. Lucien vraagt Eva of ze hem wegwijs wil maken in Den Haag. Is dit de ontmoeting waar Eva al zolang op hoopt?

‘De Franse Slag’ van Renée Olsthoorn is het eerste deel van de heerlijke feelgoodserie Happy in de Hofstad, over de leuke familie Boterenbrood.

Blogtour

Bij Z&K houden we van heerlijke feelgoodseries. Happy in de Hofstad van Renée Olsthoorn is een van die series. De serie volgt drie jonge meiden uit de Boterenbroodfamilie die ieder op hun eigen manier de liefde vinden terwijl ze daar misschien niet per se naar op zoek zijn. Volg onze bloggers in Parijs, Londen, New York en Den Haag tijdens de blogtour voor Happy in de Hofstad.

Klik op onderstaande afbeelding om de blogtour te zien!

>