Vandaag verschenen: Drie e-books van Julia Burgers-Drost

28-04-2021

Vandaag zijn er drie e-books van Julia Burgers-Drost verschenen bij uitgeverij Zomer & Keuning!

De Heymering State

In De Heymering State van Julia Burgers-Drost komt Ella als vakantiehulp op de boerderij van Wytze werken. Maar wat Wytze niet weet is dat Ella haar werkelijke identiteit voor Wytze verzwijgt. Wanneer Ingeborg, een nichtje van de huishoudster, komt logeren, wordt het voor Ella steeds moeilijker om haar identiteit verborgen te houden. Ella’s zwijgen en de verwikkelingen rond Ingeborg zorgen voor een verassende ontknoping in De Heymering State.

Het einde een begin

Het einde een begin is het eerste deel in de Oldhoff-trilogie van Julia Burgers-Drost. De trilogie speelt zich af rondom de papierfabriek en de gelijknamige familie Oldhoff. Wanneer Regina haar baan als reisleidster inwisselt voor de baan als kantinebeheerster in de papierfabriek ‘De Oldhoff’, keert ze terug naar haar geliefde geboortegrond om voor haar zieke moeder te zorgen. In de fabriek wordt ze geconfronteerd met problemen van haar jeugdvrienden, haar werkgever en ander personeel. Regina is erg zorgzaam en probeert iedereen te helpen, maar met haar eigen problemen kan ze bij niemand terecht. Dan duikt er een nieuw gezicht op in de gemeenschap. Lukt het Regina om bij hem het geluk te vinden?

Geef mij je hand

In Geef mij je hand van Julia Burgers-Drost dromen Noortje en Willem al jarenlang over ‘de boerderij van oom Piet’, die ze dolgraag zouden willen erven. Jaren verstrijken, hun levens veranderen en de droom lijkt vergeten, tot op een dag een brief van de notaris op de mat ligt en hun langgekoesterde droom werkelijkheid lijkt te worden. Al gauw zijn hun kinderen van het nieuws op de hoogte en zij zijn alles behalve enthousiast… De kinderen hebben een uitgesproken mening en lijken haar droom niet te begrijpen. Wanneer Noortjes droom in zicht is, gebeurt er iets wat alles in verwarring brengt. Lukt het Noortje om haar droom te verwezenlijken?

>