Vandaag verschenen: E-books van Henny Thijssing-Boer

14-06-2021

Vandaag zijn er vijf e-books van Henny Thijssing-Boer verschenen bij Uitgeverij Zomer & Keuning! Henny Thijssing-Boer is een bekende streekromanauteur.

Een bruidsboeket als symbool

In Een bruidsboeket als symbool van Henny Thijssing-Boer draagt de jonge en aantrekkelijke Justine een zwaar verdriet met zich mee. Ze is namelijk haar geliefde Allard verloren die vlak voor hun huwelijk is omgekomen. Hij is nog elke dag in haar gedachten en ze moet er niet aan denken om iemand anders zijn plek in te laten nemen. Aan de andere kant is daar Justines nieuwe collega Liese die het ook moeilijk heeft. Haar moeder is alcoholiste en ook haar liefdesleven ontwikkelt zich tot een drama. Justine probeert Liese te helpen maar raakt daardoor steeds sterker betrokken bij haar problemen, totdat zelfs haar eigen toekomst op het spel komt te staan… 

Een oude eik als getuige

In Een oude eik was getuige van Henny Thijssing-Boer trouwt de vrijgezelle boer Jan Willem met een weduwe. Hij lijkt een goede vader voor haar zoon te zijn en geeft hem een goede opleiding. Hun huwelijk is daarentegen slecht en ze besluiten na tien jaar te scheiden. Jan Willem had nooit gedacht dat hij op zijn leeftijd nog alleen zou zijn en kan het alleen-zijn maar moeilijk accepteren. Hij plaatst uiteindelijk een huwelijksadvertentie in de krant en Carolien reageert. Ze is gescheiden en heeft zelf vier kinderen. Het klikt erg goed tussen de twee. Is Carolien zijn tweede kans? 

Een roep in de nacht

Als in Een roep in de nacht van Henny Thijssing-Boer de jonge weduwe Derkje aan de gevolgen van een verkeersongeluk overlijdt, worden haar twee dochtertjes, de zesjarige Leonieke en een pasgeboren baby, in verschillende pleeggezinnen ondergebracht. De kinderen houden geen contact en groeien ver van elkaar op. Wanneer Leonieke opgroeit, wordt ze zich steeds bewuster dat ze een zusje heeft. Helaas wordt dit ontkent door Annemie, die de adopties destijds regelde. Annemie lijkt daar haar redenen voor te hebben, maar niets kan de achttienjarige Leonieke ervan weerhouden om op zoek te gaan naar haar zusje en de waarheid te achterhalen.

Een stem in de stilte

Een stem in de stilte van Henny Thijssing-Boer is het slotdeel in de Zwijgen hoeft niet meer-trilogie en gaat over de weduwe Riekje. Zij wordt tot over haar oren verliefd en ze gaat fluitend door het leven. Tot het moment dat de waarheid haar hardhandig met beiden benen op de groot weet te brengen. Een stem in de stilte is het derde deel in de Zwijgen hoeft niet meer-trilogie van Henny Thijssing-Boer. Eerder verschenen al Verzwegen verleden en Dat wat voorbij is.

Een wilde papaver

Een wilde papaver van Henny Thijssing-Boer gaat over de te vondeling gelegde Rozelinde die onbegrepen opgroeit. Ze lijkt alleen met haar jeugdvriend Geert over alles te kunnen praten, tot het moment dat een onbekende jongeman in het dorp komt wonen. Gert-Jan is eveneens getekend door het leven zelf en probeert in het dorp de rust terug te vinden. Rozelindes geluk lijkt eerlijk en echt, maar tegelijkertijd weet zij dat het niet blijvend kan zijn… 

>