Vandaag verschenen: E-books van Julia Burgers-Drost

01-11-2021

Vandaag zijn er maar liefst 4 boeken van Julia Burgers-Drost als e-book verschenen.

De keus is aan Petra

In De keus is aan Petra van Julia Burgers-Drost is Petra op zoek naar ander werk na het sluiten van de zaak van haar ouders. Ze vindt een nieuwe baan bij een touringcarbedrijf, maar helaas kan ze het niet goed vinden met Wessel, de oudste zoon van haar baas. Met Wessels jongere broer Mark klikt het wel en een vriendschap groeit. Ook al lijkt Mark een charmante jongen, leert Petra al gauw dat hij snel boos kan worden. Maar als ze dit beseft, is het al te laat. Toch blijkt dat iemand nog in haar gelooft en wanneer die haar een uitzonderlijk voorstel doet, ziet haar leven er een stuk rooskleuriger uit. Julia Burgers-Drost is onder andere bekend van haar Oldhoff-trilogie en andere familieromans, zoals Femkes enkele reis en Iedere dag is een avontuur.

Als twee druppels water

In Als twee druppels water van Julia Burgers-Drost krijgt Eline tijdens de nieuwjaarsreceptie van het bedrijf waar ze werkt een baan als gastvrouw van het restaurant aangeboden. Het probleem is alleen dat deze baan oorspronkelijk naar haar nichtje Robertha zou gaan, die als twee druppels water op haar lijkt. Eline en Robertha krijgen ruzie, maar toch zet Eline door. Ze geniet van haar nieuwe baan, tot het moment dat Carl, de eigenaar van het restaurant, verliefd op haar wordt. De vraag is, wil hij haar wel of viel hij eigenlijk voor Robertha? Als Eline toch een relatie met Carl begint, laat Robertha dit niet voor wat het is en probeert ze zich in hun relatie te mengen. Julia Burgers-Drost is onder andere bekend van haar Oldhoff-trilogie en andere familieromans, zoals Femkes enkele reis en Iedere dag is een avontuur.

Femkes enkele reis

Kort verhaal €0,99

In Femkes enkele reis van Julia Burgers-Drost werkt Femke voor een aantal weken in de dorpswinkel van haar oom en tante in Friesland. Daar komt ze haar oude vriendinnetje Aafke tegen, die met Sjoerd gaat trouwen. Sjoerds oudere broer Luuk is gelijk van haar onder de indruk. Maar wanneer haar oom ten val raakt en naar een verzorgingstehuis moet, staat haar wereld op zijn kop en zal ze haar toekomstplannen om moeten gooien. De omzet van de winkel daalt snel en als ze er ook achter komt dat Luuk iets voor haar verzwijgt, moet ze een belangrijke beslissing nemen. Zal het Femke lukken om de winkel draaiende te houden?

Iedere dag is een avontuur

Kort verhaal €0,99

In Iedere dag is een avontuur van Julia Burgers-Drost is het na de dood van haar ouders erg stil rondom de 50-jarige Louise. Ze probeert de leegte om haar heen te vullen met de aanwezigheid van haar achternicht Wilma, met wie ze het goed kan vinden. Maar de komst van Wilma brengt drastische veranderingen met zich mee. Daarnaast ontmoet ze Arend, haar nieuwe buurman, maar door Wilma kan Louise maar moeilijk contact met hem leggen. Wanneer Wilma even uit huis is, vraagt Arend Louise om hulp. Ze raken aan de praat en Arend laat haar inzien dat Louise op eigen benen moet leren staan. Maar zal Louise Arends advies in acht nemen nu ze zo snakt naar gezelschap? 

>