Vandaag verschenen e-books van Julia Burgers-Drost, Leni Saris en Louise D’Anjou

11-01-2022

Vandaag verschijnen er maar liefst 10 e-books bij uitgeverij Zomer & Keuning. Lees snel verder om te zien welke boeken van Julia Burgers-Drost, Leni Saris en Louise D’Anjou jullie nu als e-book kunnen lezen.

Een verrassende wending

In Een verrassende wending van Julia Burgers-Drost verliest Manty haar baan en loopt ze, net als haar broer en zus, vast in het leven. Maar, geheel onverwachts krijgen ze het vergeten ‘Huize De Kouwerik’ van hun oom Harrie, die naar Afrika emigreert, in handen. Het huis is in goede staat, maar voor de familie te duur in onderhoud. Daarom zijn zij genoodzaakt om het te exploiteren. Ideeën genoeg, maar uiteindelijk komt Manty er alleen voor te staan. Ze sluit een vriendschap met Eke, het nichtje van de vroegere huishoudster. Maar is zij wel een nichtje, of zijn de bloedbanden nauwer dan Manty dacht? Een verrassende wending is een spannende roman van topauteur Julia Burgers-Drost. Van haar hand verschenen onder andere De keus is aan Petra en Geef mij je hand.

Dat ene verschil

Vera besluit in Dat ene verschil van Julia Burgers-Drost om na het overlijden van haar oom een paar dagen bij haar eenzame tante Agnes te verblijven. Maar een paar dagen worden maanden, zeker wanneer ze werk in de omgeving vindt. Ondertussen heeft Vera kennis gemaakt met klusjesman Mark, maar steeds vaker merkt zij dat Mark zich vreemd gedraagt. Is Mark wel wie hij zegt te zijn? Samen met haar vriend Tim gaat Vera op onderzoek uit, met alle gevolgen van dien… Dat ene verschil is een spannende roman van top auteur Julia Burgers-Drost. Van haar hand verschenen onder andere Lentebruid en Voltooid verleden tijd.

Mijn naam is Myrthe

In Mijn naam is Myrthe van Leni Saris is Myrthe de eigenwijze dochter van een schrijversgezin met een hart zo groot dat ze, naast hun eigen dochter, ook de zorg op zich nemen voor vier weeskinderen. Maar, een groot gezin vraagt ook een groot huis en de moeilijkheden die rond de woning ontstaan, zorgen voor grote veranderingen in het leven van Myrthe. Ze ontmoet Stefan, de jonge eigenaar van het huis, en kan haar tong niet in bedwang houden. Toch lijkt Stefan langzaam voor haar koppige karakter te vallen… Mijn naam is Myrthe is een fijne roman van top auteur Leni Saris, die al honderden titels op haar naam heeft staan. Van haar hand verschenen onder andere Marjory slaapt niet meer… en Herinneringen aan Tjula.

Mijn zusje Nuncia

In Mijn zusje Nuncia van Leni Saris zijn Esmé en Nuncia door het noodlot zusjes geworden. Nuncia’s vader is in Chili om het leven gekomen, haar moeder is onvindbaar en ook haar in Nederland wonende grootmoeder overlijdt. Het gezin Francke neemt de zorg voor Nuncia op zich en hoewel Nuncia en Esmé zes jaar verschillen, worden ze beste vrienden. Als Nuncia later trouwt met de Australische ‘flying doctor’ Haio, houden de zusjes alleen schriftelijk contact. Maar dat verandert als Haio neerstort, hij zoek raakt en Nuncia genoodzaakt is om samen met haar dochter Cindy terug te keren naar Nederland… Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De brug tussen gisteren en morgen en Wie is Annabelle.

Morgenster

In Morgenster van Leni Saris verlaat Stella na een conflict met haar vader het ouderlijk huis en krijgt een baan op een Rijnschip. Tijdens de reis komt ze in aanraking met Thorvald, een rechercheur die op zoek is naar drugshandelaren. Ze worden verliefd, maar door verschillende misstanden gaat alles mis. Stella merkt dat het eenvoudige leven haar niet ligt. Lukt het haar om het heft in eigen handen te nemen en het conflict met haar vader voor eens en altijd af te sluiten? Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans Eendagsbloemen en De gebroken melodie.

De gebroken draad

In De gebroken draad van Leni Saris neemt Lilian na de dood van haar vader, een bekend auteur, diens werk op zich. Ze probeert tevens tijdens haar vakantie de dader op te sporen door wiens schuld haar vader is verongelukt. In haar zoektocht wordt ze geholpen door de televisieregisseur Arno. Lukt het hen samen de waarheid achter de dood van haar vader te achterhalen en tegelijkertijd de gebroken draad van de liefde tussen beiden weer heel te maken? Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De muziek begon opnieuw en Herinnering aan Tjula.

De muziek begon opnieuw

In De muziek begon opnieuw van Leni Saris staan de zonnige Kit, de verlegen Soja en de mooie maar oppervlakkige Cilly centraal. Hun levens lijken met elkaar verbonden te zijn. Zo wordt Kitty verpleegster en verlooft ze met Sonja’s broer Hans. Helaas wordt Sonja ziek en besluit Kitty haar te verplegen. En dan komt Kitty Cilly tegen, die zelf verliefd is op Hans. Toch besluit Cilly Kitty te helpen om haar moeilijke relatie met Hans weer in goede banen te leiden, waar Cilly zelf veel voor moet opgeven… Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De gebroken draad en Ieder jaar bloeit de goudenregen.

Edelsteentje

In Edelsteentje van Leni Saris lijkt door de dood van de oudste zoon John de oude juwelierszaak en goudsmederij Reyaarsberg geen kans op voortbestaan te hebben. Margriet, ook wel ‘Edelsteentje’ genoemd, besluit de traditie voort te zetten, maar dan moet ze wel de kneepjes van het vak leren. Wanneer ze haar leertijd doorbrengt bij een andere firma, stuit ze op problemen met de zoon van de eigenaar. Margriets beste vriendin Stella was verloofd met John en na zijn dood heeft zij het moeilijk om haar leven voort te zetten. Zal het hen beiden lukken om de liefde te vinden? Leni Saris heeft al honderden titels op haar naam staan en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De muziek begon opnieuw en Ieder jaar bloeit de goudenregen.

Een vleugje zonneschijn

In Een vleugje zonneschijn besluit Abby-Jane, die in Engeland is opgegroeid, te verhuizen naar haar vader en stiefmoeder in Nederland. Ze krijgt een baan bij de Wilgenheuvel, een instelling voor kinderen met een lichamelijk en geestelijk handicap. Daar krijgt ze een sterke band met de jonge Timmy, maar als Timmy’s gezondheid verslechterd en hij overlijdt, gaat Abby-Jane een moeilijke periode tegemoet. Ze associeert zijn dood met haar eigen, moeilijke jeugdervaringen, wat versterkt wordt door het gevoelloze gedrag van revalidatiearts Emiel. Lukt het Abby-Jane om weer gelukkig te worden? En welke rol speelt Emiel daarbij? Een vleugje zonneschijn van Louise D’Anjou is een aangrijpend verhaal over onverwachte vriendschap en het overwinnen van donkere tijden.

Eindelijk thuis

In Eindelijk thuis van Louise D’Anjou staat Jenna op het punt om de keus van haar leven te maken. Na de geboorte van haar dochtertje Vivian is er de mogelijkheid om samen met haar dochtertje naar Engeland te verhuizen om dichterbij haar geliefde Jos te wonen. Lukt het haar om haar geluk bij Jos te vinden? Eindelijk thuis van Louise D’Anjou is een hartverwarmend verhaal over de kracht van familie en de liefde.

>