Vandaag verschenen ‘Mijn hart in jouw handen’

03-07-2024

Een meeslepende feelgoodroman over een grote liefde die zich aandient op het meest onhandige moment.

Mijn hart in jouw handen

Marieke Douwes

Mijn hart in jouw handen van Marieke Douwes vertelt het verhaal van Esmeralda. Zij runt met veel plezier cadeauwinkel De Smaragd, waar ze onder andere edelstenen en dromenvangers verkoopt. Wanneer haar vroegere crush, Mark, haar winkel binnenstapt zet dat haar wereld op zijn kop.

Voor Mark geldt hetzelfde al zit hij daar eigenlijk helemaal niet op te wachten. Hij is een snelle jongen die houdt van geld, mooie vrouwen en luxe. Dat hoeft niet per se in die volgorde, zolang hij alle drie maar binnen handbereik heeft. Een ongekunstelde vrouw als Esmeralda is wel het laatste wat hij zoekt maar zijn hart denkt daar duidelijk anders over.

Al snel leert hij van Esmeralda waar het werkelijk om draait in het leven en hij begint te begrijpen dat materialistische zaken nooit bovenaan zijn prioriteitenlijstje hadden mogen staan.

Esmeralda valt wederom als een blok voor Mark en dit keer is het wederzijds. Maar de timing kon niet slechter. Haar leven staat op het punt in een heftige achtbaan te veranderen en ze heeft alle steun nodig die ze kan krijgen. Daarom houdt ze hem in eerste instantie bewust op afstand. Maar is haar hart daar wel bij gebaat?

>