Vandaag verschenen: Nog meer Leni Saris e-books

02-12-2021

Vandaag verschijnen er weer maar liefst 5 e-books van Leni Saris. In haar boeken gaat het over de liefde in een wereld vol met aardige mensen.

Romana

In Romana van Leni Saris, het derde deel in de Daelheym Saga, groeit Romana op in het gezin van haar moeders oudste zus en zwager. Net als haar moeder is tante Kyra lid van de Daelheym-familie, die het prachtige pension Het Boshuis exploiteert. Helaas is de familie in de loop van de jaren uit elkaar gegroeid en wordt er overwogen het erfgoed aan de concurrent te verkopen. Ondanks Romana’s drukke baan als stewardess wil zij deze verkoop proberen te vermijden. Alles verandert wanneer ze tijdens een vlucht plots lastig wordt gevallen door de duistere Montez en diens mysterieuze blonde metgezel… ‘Romana’ is het derde deel in de Daelheym Saga, een van de bekendste series van populaire romanauteur Leni Saris.

Eendagsbloemen

In Eendagsbloemen van Leni Saris, het eerste deel in de populaire Daelheym Saga, maken wij kennis met Kyra, de oudste dochter van de Daelheym-familie. Na het verlies van beide ouders voelt Kyra zich verantwoordelijk voor haar zusjes en broer en probeert ze hen een goed leven te geven. De familie erft een buitengoed dat zij gaan exploiteren als pension. De zaken lopen goed, maar de altijd jaloerse zus Lon maakt het Kyra niet gemakkelijk. De familie valt uiteen, tot plotseling het jongste zusje Merel vermist wordt. Lukt het Kyra om weer contact te krijgen met Lon en Merel samen terug te vinden? Eendagsbloemen is het eerste deel in de Daelheym Saga, een van de bekendste series van populaire romanauteur Leni Saris.

De brug tussen gisteren en morgen

In De brug tussen gisteren en morgen van Leni Saris vertrekt een vader met zijn twee dochtertjes uit Frankrijk om ze op te laten groeien in Nederland. Helaas loopt de reis niet goed af en blijft een dochter bij een pleeggezin in Frankrijk achter. Jaren later besluit de nu volwassen Simone een zoektocht naar haar zusje en vader te starten. Ze reist af naar Nederland en vindt daar haar zusje Nicola, maar van haar artistieke vader ontbreekt nog ieder spoor. Samen besluiten Simone en Nicola de zoektocht voort te zetten. Zonder dat ze het beseffen, is dit het begin van een nieuw leven... Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De bonte tuin en Concertwals.

De Finstering-traditie

Finstering-traditie van Leni Saris is een verhaal over een jong meisje dat zich heeft ingeschreven voor de toneelopleiding. Nadat ze deze opleiding heeft afgerond, lijkt ze maar moeilijk haar leven weer op te kunnen pakken. Ze heeft moeite om de liefde voor haar vak weer op te brengen, tot ze een jonge collega ontmoet die haar weet te inspireren. Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans De brug tussen gisteren en morgen en De bonte tuin.

De gebroken melodie

In De gebroken melodie van Leni Saris leeft de 18-jarige Tanja als studente in Parijs. Ze heeft weinig geld en leeft haar leven in armoedige omstandigheden. Op een feest leert ze een jonge journalist kennen, die haar uit medelijden ten huwelijk vraagt om haar zo uit de armoede te helpen. Echter weigert ze om op die manier uit de armoede te kunnen vluchten en probeert liever om zelf een beter leven op te bouwen. Leni Saris schrijft al jaren romans en is een zeer bekende romanauteur. Van haar hand verschenen onder andere de romans Daar was eens en De gebroken draad.

>