Vandaag verschenen: ‘The things we leave unfinished’

28-06-2023

Welke risico’s neem je voor de liefde? The things we leave unfinished is emotioneel, aangrijpend en romantisch: Rebecca Yarros op haar best. Voor de fans van Colleen Hoover.

The things we leave unfinished

Rebecca Yarros

The things we leave unfinished van Rebecca Yarros gaat over Georgia, die helemaal opnieuw moet beginnen na haar scheiding. Ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton – een literair icoon – af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk. Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond.

Rebecca Yarros is een meester in het schrijven van emotionele verhalen met een diepe laag, die toch warm en feelgood blijven. Dat is ook het geval voor The things we leave unfinished. Eerder verschenen van haar hand de Renegades- en Flight & Glory-series, en de standalones De laatste brief en De kleur van Colorado.

>