Gelukkig nieuwjaar, BookBingo 2021 en verschijning Toeval bestaat niet!

01-01-2021

Gelukkig nieuwjaar!

Namens het hele Zomer & Keuning team willen we al onze lezers een heel gezond en gelukkig 2021 wensen! We hopen dat we jullie ook komend jaar weer blij mogen maken met alle boeken die we gaan uitgeven!

Book Bingo 2021

Na het succesvolle jaar van Book Bingo 2020, hebben we besloten om nog een jaar een Book Bingo te doen! Ook dit jaar kun je met een rijtje op je bingokaart elke maand weer ontzettend veel leuke prijzen winnen. Hoe de Book Bingo precies werkt, kun je hier lezen.

Deze eerste maand maak je kans op een gesigneerd exemplaar van Blauwdruk van geluk van Petra Kruijt.

Vandaag verschenen: Toeval bestaat niet

Vandaag is Toeval bestaat niet, het eerste deel van de Liefde in Milaan-serie van Saskia M.N. Oudshoorn verschenen! Deze serie is verkrijgbaar als e-boek en audio-boek.

Toeval bestaat niet

Als Anneloes door haar vriend Emiel verlaten wordt voor een jonge vrouw, begint Toeval bestaat niet van Saskia M.N. Oudshoorn. In het begin van dit eerste deel van de serie Liefde in Milaan is er nog lang geen sprake van Milaan: Anneloes neemt er naast haar werk op een reclamebureau een weekendbaantje in de snackbar bij om zo snel mogelijk van haar schuld af te komen. Verder hoeft het voor haar allemaal niet zo. Maar haar vriendinnen denken daar anders over en regelen een blind date. Anneloes gaat, met frisse tegenzin, om van het gezeur af te zijn. Dit wordt natuurlijk helemaal niks… Maar dan staat Gianluca tegenover haar. Charmant, grappig, en eigenlijk te knap en aardig om waar te zijn. Anneloes kan moeilijk geloven dat zijn interesse in haar oprecht is. Als hij haar uitnodigt om met hem naar Milaan te gaan en op het laatste moment niet zelf komt opdagen, maar zijn irritante PA Constance stuurt, wordt haar vermoeden bevestigd – denkt ze. 

>