Vandaag verschenen: Wie ben ik? en Een huis vol familie

07-12-2021

Vandaag verschijnen er twee mooie titels Wie ben ik van Kirstin Rozema en Een huis vol familie van Marja Visscher bij uitgeverij Zomer & Keuning.

Wie ben ik?

Bij Anne is het thuis huisje-boompje-beestje en ze vindt dat heerlijk. In het leven van Marie ontbreekt juist iedere structuur en ze verlangt naar meer rust. Zowel Anne als Marie besluit naar een camping in Twente te gaan om vakantie te vieren. Heel anders dan ze normaal doen, maar dat is ook de bedoeling: ze willen er allebei achter komen wie ze nou écht zijn en wat ze willen in het leven. Als ze elkaar ontmoeten, verandert alles. Deze twee vrouwen, die totaal verschillend lijken, hebben namelijk heel veel met elkaar gemeen. Kirstin Rozema schrijft in Wie ben ik? over de twijfels en keuzes die het leven met zich meebrengt, en hoe je zomaar ineens op een ander spoor kunt komen.

Een huis vol familie

Een huis vol familie van Marja Visscher gaat over Saskia. Als haar zus Caty met haar man Menno een dodelijk auto-ongeval krijgt, komen hun kinderen van 4 en 2 jaar bij het gezin van Saskia en Robert. Saskia twijfelt geen moment om dit te doen, maar Robert heeft het er moeilijker mee dat hun leven zo plotseling verandert. Het zorgen voor de getraumatiseerde kinderen van haar zus valt Saskia erg zwaar. Kan ze dit wel aan?

Marja Visscher schreef eerder historische (streek)romans. Een huis vol familie is een moderne roman over een familie die door het noodlot wordt getroffen en verscheurd raakt.

>