Vandaag verschenen: Zes e-books van Henny Thijssing-Boer

10-02-2021

Vandaag komen er maar liefst ZES (!) e-books uit van Henny Thijssing-Boer bij Uitgeverij Zomer & Keuning!

In het diepste verborgen

‘In het diepste verborgen’ is een meeslepende familieroman over Nelleke en Ernst, die beiden om heel verschillende redenen hebben besloten dat ze nooit willen trouwen. Nelleke is opgegroeid in een pleeggezin en heeft een slechte relatie met haar biologische moeder. Ze is bang dat een eigen kind net zo’n karakter zou hebben als haar moeder. Ernst is niet moeders mooiste en is jarenlang gepest. De kans dat zijn eigen kind op hem zou lijken wil hij voorkomen. Als de twee elkaar ontmoeten ontstaat er een bijzondere band. Ze geven elkaar warmte en vriendschap, maar geen liefde. Maar zeg nooit nooit! ‘In het diepste verborgen’ van Henny Thijssing-Boer is een aangrijpende roman over twee gebroken mensen die bij elkaar heling vinden.

Een arm vol goudsbloemen

‘Een arm vol goudsbloemen’ is een meeslepende familieroman over Rita. Na het overlijden van haar moeder blijft ze samen met haar vader Louwe verslagen achter. Louwe verdrinkt in zijn verdriet en vindt het vanzelfsprekend dat Rita het huishouden op zich neemt. Gelukkig krijgt Rita na verloop van tijd verkering met Wessel en hij is het lichtpuntje in haar leven. Als haar vader plotseling aan komt zetten met een nieuwe liefde en al snel met haar trouwt en kinderen krijgt, blijft Rita voor het gezin en de huishouding zorgen. Ze laat Wessel wachten, maar hoelang kan ze dat volhouden? Zal voor haar ook eindelijk het geluk aanbreken? ‘Een arm vol goudsbloemen’ van Henny Thijssing-Boer is een aangrijpende roman over een vrouw die zichzelf blijft wegcijferen.

De vader van mijn kind

‘De vader van mijn kind’ is een meeslepende roman over de opgroeiende Lexie. Het botert niet tussen haar en de nieuwe vrouw van haar vader en ze mist het dorp waar ze opgroeide, haar grootouders en Koert de Groot, een schoolvriend uit het dorp. Door een baantje bij een ijssalon ontmoet ze Enzo en het lijkt alsof de vrolijk Lexie weer terugkomt. Ze is smoorverliefd, maar als Enzo onverwacht terug gaat naar Italië is Lexie ontroostbaar. Ze draagt een geheim met zich mee en haar wereld lijkt in te storten. Maar Koert de Groot is haar nog niet vergeten!

Stem uit het verleden

Als de twee hartsvriendinnen Vera en Andra in ‘Stem uit het verleden’  beiden de man van hun dromen leren kennen, volgen gelukkige jaren voor de twee vrouwen. Maar Vera merkt niet wat er zich achter haar rug afspeelt, totdat haar vriend Cas haar met de waarheid confronteert. Haar droom valt stuk en ze voelt zich verraden. Ze verbreekt alle banden met Andra en besluit het enige familielid dat ze nog heeft, tante Emma, op te zoeken. Deze ontmoeting heeft verstrekkende gevolgen… ‘Stem uit het verleden’ van Henny Thijssing-Boer is een meeslepende roman over een vrouw die op zoek gaat naar zichzelf.

Beslagen spiegels

Francien, de hoofdpersoon in ‘Beslagen spiegels’, is uitzonderlijk mooi. Haar man Lars bewondert haar beeldschone uiterlijk en na twee jaar huwelijk zijn ze nog steeds smoorverliefd op elkaar. Maar op de dag dat Francien in de bres springt voor een onbekend meisje verandert haar leven compleet. Ze wordt het slachtoffer van straatgeweld en haar gezicht raakt verminkt. Francien heeft het hier erg moeilijk mee en ook Lars vindt het lastig om mee om te gaan. Kan Francien leren accepteren dat haar leven voorgoed anders zal zijn? ‘Beslagen spiegels’ van Henny Thijssing-Boer is een aangrijpend verhaal over een vrouw die leert aanvaarden dat het niet om de buitenkant maar om de binnenkant gaat.

Als de tijd daar is

‘Als de tijd daar is’  gaat over arbeiderskinderen Ankie en Geert. Al vanaf jonge leeftijd houden ze van elkaar, maar dan trouwt Geert met de enige dochter van een rijke boer. Geert is niet op haar geld uit, maar voor het meisje is hij de enige kans op een huwelijk. Ankie ziet het met lede ogen aan. Ze blijft van Geert houden, maar moet ook accepteren dat hij nu gebonden is aan een ander. Dat wordt niet makkelijker als ze besluit op de boerderij van Geert te gaan helpen. ‘Als de tijd daar is’ van Henny Thijssing-Boer is een aangrijpende roman over een moedige vrouw die het leven, met al zijn tegenslagen, leert te aanvaarden.

>