Vandaag verschenen: Zo wit als sneeuw

27-10-2020

Hoera! Vandaag is Zo wit als sneeuw van Thea Zoeteman verschenen! Deze aangrijpende roman gaat over de veerkracht van liefde.

Zo wit als sneeuw

Zo wit als sneeuw van Thea Zoeteman gaat over Rika, die na een hersenbloeding mantelzorg nodig heeft. Haar dochter Christien neemt dit op zich. Rika is dankbaar, maar voelt zich ook schuldig. Ze heeft een groot geheim dat zwaar op haar drukt. Dan ontdekt Christien het en blijft ze plots weg.

Thea Zoeteman schrijft in de hedendaagse roman Zo wit als sneeuw over zonde en vergiffenis en over de kracht van de moeder-dochterband.

Benieuwd geworden naar Zo wit als sneeuw? Lees hier dan vast het eerste hoofdstuk! 

Jubileum!

Zo wit als sneeuw is het 30e boek dat van Thea Zoeteman uitkomt én dit jaar is ze ook nog eens 20 jaar schrijfster! 

Thea Zoeteman groeide op in een gezin met vier kinderen. Toen ze twintig was schreef ze haar eerste boek, dat pas tien jaar later verscheen: Zorgen om Olga. Enthousiaste reacties stimuleerden haar om zich te wagen aan een tweede boek. Ze schreef de kinderboeken Grote vrienden, In de roos en Hartje zomer

Toen vond ze haar plek in de Citerreeks, waar tot nu toe van haar hand verschenen Verzwegen verleden, Haar stille wens en Trouw aan een belofte. Haar eigen wens houdt ze niet meer stil: boeken schrijven!

>