Verschenen: ‘Geluksserie’ op papier

28-09-2021

Daar zijn ze dan. Na het succes van de e-boeken is de Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn op papier verschenen. Van deze meeslepende feelgoodserie ga je zeker trek krijgen!

Recept voor geluk

Geluk serie #1 

De jonge patissier Liv, hoofdpersoon in Recept van geluk van Saskia M.N. Oudshoorn, werkt in de keuken van een grote hotelketen. Met haar opdringerige manager, de lange dagen en het eentonige werk is ze het helemaal zat. Als ze op een regenachtige middag met haar vriend langs een verwaarloosd winkelpand slentert, komt de droom van haar eigen patisserie weer in alle hevigheid terug – en nu gaat ze ervoor. De Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn gaat over kansen grijpen of, als die er niet zijn, ze zelf creëren.

Recept voor geluk verscheen op 23 september als paperback.

Breekbaar geluk

Geluk-serie #2

Liv kan haar geluk niet op in Breekbaar geluk van Saskia M.N. Oudshoorn: haar eigen patisserie is een succes en nu heeft ze ook nog eens de fantastische en knappe Matthew aan haar zijde. Haar ex-vriendje Onno is echter veel minder gelukkig met deze nieuwe situatie. Zo ongelukkig zelfs dat hij, in een vlaag van blinde woede, een impulsieve en domme beslissing maakt die de levens van bijna alle betrokkenen overhoop gooit. Wanneer hij besluit alleen aan Liv zijn daden op te biechten ziet zij zich gedwongen tot het maken van een onmogelijke keus. Moet ze zwijgen om Onno te beschermen? Of moet ze Matthew in vertrouwen nemen en riskeren dat ze alles kwijtraakt waar ze zo hard voor gevochten heeft?

Breekbaar geluk is het tweede deel van de populaire Geluk-serie van Saskia M.N. Oudshoorn. Lees ook de andere delen in de serie: Recept voor geluk en Grenzeloos geluk.

Breekbaar geluk verscheen op 23 september als paperback.

Grenzeloos geluk

Geluk-serie #3

Wanneer Liv en Matthew een groot trouwfeest organiseren, besluit beste vriend Laurens tijdens de romantische hotelovernachting impulsief en ondanks zijn twijfels zijn vriendin Kate ook ten huwelijk te vragen. Laurens' vrijgezellenfeest brengt echter onverwacht een heftige en onverwerkte periode uit zijn verleden tot leven. En terwijl dit gegeven hem volledig afleidt, slaat ook nog eens het noodlot toe bij Kate. Opeens ziet Laurens zich niet alleen geconfronteerd met een chaotisch verleden maar ook met een onzekere toekomst. Ten einde raad besluit hij te doen wat hij jaren daarvoor ook al eens deed: vluchten…

Grenzeloos geluk van Saskia M.N. Oudshoorn is het laatste deel van de Geluk-serie, waarin het leven van patissier Liv en haar vrienden centraal staat. Lees ook in deze serie Recept voor geluk en Breekbaar geluk.

Grenzeloos geluk verscheen op 23 september als paperback.

>