Vijf april verschijnt Val voor mij

22-03-2016

valvoormij.97894019057015 april is het zo ver! Dan ligt Val voor mij eindelijk in de (web)winkels. Val voor mij is het vierde boek in de Wacht op mij-serie van de Amerikaanse bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout. Na Wacht op mij, Ga voor mij en Blijf bij mij kunnen fans letterlijk niet wachten. Haar boeken zitten vol romantiek en spanning én zorgen gegarandeerd voor heel wat uurtjes leesplezier. De eerste twee boeken uit de serie zijn bovendien opnieuw verkrijgbaar in een kleurrijk en fris jasje. Als je fan bent van New Adult, dan mag je Val voor mij verhaal zeker niet missen!

Waar gaat Val voor mij over?
Barvrouw Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op agent Reece en het is alweer elf maanden geleden dat ze een soort onenightstand hadden. Al zou ze nu liever willen dat die onenightstand nooit had plaatsgevonden, want sindsdien blijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit.

‘Gelukkig’ heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Haar beste vriend is jaren geleden het slachtoffer geworden van een geweldsdelict en nu is de dader op vrije voeten. Wanneer Roxy beangstigende berichten begint te ontvangen, denkt ze wel te weten waar die vandaan komen. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding zeker weet dan is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

Val voor mij | Jennifer L. Armentrout |ISBN 9789401905701 €15,00 | e-ISBN 9789401905718 €7,99  304 pagina’s

Ben jij inmiddels gevallen voor Val voor mij? Lees dan hier alvast het eerste hoofdstuk.
Veel leesplezier!

Psst. Wist je al dat Vurig, het zijdelings vervolg op IJskoud, van Jennifer L. Armentrout ook binnenkort zal verschijnen?

>