Welkom bij Zussen van Jewel Island!

23-03-2022

Het familiehotel van Sapphire Bay

Zussen van Jewel Island serie #1

De heerlijke feelgoodroman Het familiehotel van Sapphire Bay van Holly Martin gaat over Aria, die al haar hele leven op Jewel Island woont. Zelfs toen haar zussen Clover en Skye vertrokken, bleef zij achter bij haar vader om te helpen met het runnen van het familiehotel. Een jaar na hun vaders dood, is Aria genoodzaakt om het hotel te verkopen. Als de knappe Noah, een man die veel hotels opknapt, die zomer op Jewel Island verblijft, lijkt het een geschenk uit de hemel. Aria wil de relatie graag professioneel houden, maar Noah heeft een geheim dat Aria’s hele leven op z’n kop zal zetten.

Holly Martin, bekend van haar Happiness-serie, komt met een fijne feelgoodroman waar je helemaal bij weg kunt zwijmelen. ‘Het familiehotel van Sapphire Bay’ is het eerste boek in Holly Martins feelgoodserie de Zussen van Jewel Island en is perfect voor de fans van Lucinda Riley, Nicola May en Jenny Colgan.

Een gouden gloed over Ruby Falls

Zussen van Jewel serie #2

Een gouden gloed over Ruby Falls van Holly Martin is het tweede deel van De Zussen van Jewel Island-serie, over de zussen Aria, Clover en Skye.

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer… 'Een gouden gloed over Ruby Falls' van Holly Martin is een heerlijk feelgoodverhaal. Lees ook de andere delen van deze sprankelende serie: 'Het familiehotel van Sapphire Bay' en 'De zoete verleiding van Emerald Cove'.

De zoete verleiding van Emerland Cove

Zussen van Jewel Island #3

Skye en Jesse in De zoete verleiding van Emerald Cove van Holly Martin kennen elkaar al jaren: ze zijn buren geweest, beste vrienden en ze waren zelfs kort getrouwd. Het contact is al een tijdje verwaterd, maar nu Skye met haar zussen het familiehotel op Jewel Island runt, komt ze Jesse weer tegen. Skye wil hem eindelijk vertellen wat ze voor hem voelt, maar durft ze haar hart weer open te stellen voor Jesse? 'De zoete verleiding van Emerald Cove' is het derde en laatste deel van de heerlijke feelgood-serie De zussen van Jewel Island. Eerder verschenen in de serie Het familiehotel van Sapphire Bay en Een gouden gloed over Ruby Falls.

Zonlicht op Crystal Sands

Zussen van Jewel Island #4

Lyra, de hoofdpersoon in Zonlicht op Crystal Sands, droomt al haar hele leven van Jewel Island, en nu komt haar droom uit: ze vindt haar eigen cottage en een nieuwe baan. Tijdens een fietstochtje over het eiland valt ze van haar fiets aan de voeten van de knappe Nix, die haar direct te hulp schiet. Ze kent hem niet, toch komt zijn gezicht haar bekend voor. Ze brengen een heerlijke dag en nacht met elkaar door, maar de volgende ochtend is Nix plotseling spoorloos verdwenen. Lyra doet haar uiterste best om hem te vergeten, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn... Zonlicht op Crystal Sands is het vierde deel in de Zussen van Jewel Island-serie van Holly Martin. Eerder verschenen ook Het familiehotel van Sapphire Bay, Een gouden gloed over Ruby Falls en De zoete verleiding van Emerald Cove.

>