‘Winter in Cockleberry Bay’ nu als e-book beschikbaar

03-12-2020

Goed nieuws voor alle Cockleberry Bay fans! Het e-book van Winter in Cockleberry Bay is nu beschikbaar. Je koopt het boek exclusief bij Bookchoice voor een fijne actieprijs van €5,99. Deze prijs is de gehele maand geldig. Als je het boek nu aanschaft, heb je hem al 8 dagen eerder dan de officiële release datum. Op 11 december verschijnen het paperback en het luisterboek.

Winter in Cockleberry Bay

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Alle favoriete personages én natuurlijk teckel Hot keren nog een laatste keer terug in dit feestelijke, hartverwarmende slot van de Cockleberry Bay-serie. Een heerlijke winterse feelgood!

Nicola May

Toen Nicola May werd ontslagen als eventmanager besloot ze om verschillende uitzendklussen aan te nemen om rond te komen. Dit werd de inspiratie voor haar eerste roman, Working It Out. Een romantische komedie over een jonge vrouw die in 12 maanden 12 verschillende banen heeft. Omdat ze geen uitgever kon vinden, publiceerde ze deze roman zelf en uiteindelijk gaf ze in eigen beheer nog acht romans uit die allemaal in de Kindle-bestseller-hitlijsten zijn verschenen. Haar negende roman, The Corner Shop in Cockleberry Bay, werd in januari 2019 het best verkochte Kindle-boek in het Verenigd Koningrijk. Een echte self-made schrijver dus!

BESTEL NU BIJ BOOKCHOICE VOOR €5,99

>