Yvonne over ‘Niemand zoals Zoë’

16-02-2022

Niemand zoals Zoë van Renée Oltshoorn.

Dit is het tweede deel van de Sportschool serie.
Zoë is trouwambtenaar en een alleenstaande moeder van tiener dochter Philomena. Haar relatie met de vader van Philomena is stukgelopen en ze heeft een vriendschappelijke band met hem. Zoë wantrouwt sinds deze mislukking alle mannen. Ze is dik tevreden met haar leven en heeft volgens haar geen man nodig. Totdat ze Thijs ontmoet op de sportschool tijdens de spinning les. Ze voelt toch wat kriebeltjes maar mag ze van zichzelf verliefd worden?

Het verhaal leest heerlijk weg, zoals alle boeken van Renée en ik heb regelmatig zitten lachen. Ze heeft een hele fijne schrijfstijl, korte hoofdstukken en een prettig woordgebruik. Het boek is goed zelfstandig te lezen, maar het is leuker als je ook deel 1, Vraag het aan Veerle, hebt gelezen. Alle vriendinnen van de sportschool komen weer langs.

Het is een echte feelgood maar wel met diepgang en oog voor maatschappelijke problemen. Zowel Zoë als Thijs komen uit bijzondere gezinnen. Het boek ziet er heel aantrekkelijk uit. Een prachtige cover die uitnodigt om het boek te gaan lezen. Het lettertype dat gebruikt is leest heel erg fijn. Ik kijk nu al uit naar deel 3 van de Sportschool serie.

Ik geef het boek 5 sterren.

Ik heb de review op Hebban, Bookspot, Goodreads geplaatst. Bij Bol kan ik geen review plaatsen want ik heb het boek niet bij Bol gekocht. Ook heb ik op Facebook en Instagram er aandacht aan besteed.

>