Onze tweede Z&K Magazine is uit!

17-07-2021

In november vorig jaar brachten we bij Z&K iets nieuws: het Z&K Magazine boordevol nieuwe, digitale uitgaven, maar ook interviews, een puzzel en een fijn kort verhaal. Vandaag kunnen we met trots de tweede editie van dit magazine aan je presenteren!

We hebben maar liefst 28 (!) digital-only titels voor je! Van series van bekende auteurs als Jennifer L. Armentrout en Saskia M.N. Oudshoorn tot standalones van nieuwe auteurs, we hebben de komende zomer en het komende najaar weer een hele stapel met fijn leesvoer voor je. Naast de nieuwe boeken vind je in het magazine ook leuke puzzels, interessante interviews en een lekker kort verhaal van Petra Kruijt. Kortom het is weer een fijn magazine waar je weer een aantal uurtjes plezier aan kunt beleven.

Omdat het in het magazine gaat om enkel digitale uitgaven is het magazine ook alleen digitaal te lezen. Je kunt hieronder de PDF downloaden en lezen op je computer, tablet of zelf uitprinten als je toch liever op papier leest.

We wensen je in ieder geval erg veel leesplezier met dit magazine en kunnen niet wachten om je reactie op onze nieuwe titels te horen!

Hier download je het magazine in spreads. Dit is fijn voor digitaal lezen.

Hier download je het magazine in pagina. Dit is fijn als je het magazine wilt uitprinten

Of lees het magazine hieronder via Issuu

>