Z&K met 2 boeken genomineerd voor de Hebban Awards!

23-09-2015

Vanaf 25 september a.s. kan er gestemd worden op de Beste Boeken van het Jaar in de acht Hebban-categorieën: Literatuur, Thriller, Feelgood, Fantasy (& Sciencefiction), Young Adult, Junior, Non-fictie (Mens & Wereld) en Culinair.

De Hebban-redactie selecteerde voor elke rubriek zes vertaalde en zes oorspronkelijk Nederlandstalige titels. Titels die de afgelopen maanden in het oog sprongen door een uitzonderlijk goede ontvangst, positieve lezersreacties, verkoopsucces, recensies in de media en een mix van deze factoren. Genomineerd in de categorie Feelgood mogen we met trots delen dat Eva de Wit en Conny Regard voor de Hebban Award in aanmerking komen. Vanaf 25 september mag er gestemd worden, jij stemt toch ook? Door te stemmen maak je ook kans op een e-reader met alle genomineerde boeken!

0stemknophebban

Een huis in Frankrijk van Eva de Wit (uitgeverij Zomer & Keuning, 2015)

Vier vriendinnen komen bij elkaar in een landhuis in Frankrijk. Daar blijkt dat ze alle vierhun geheimen hebben en dat niemand het zo goed voor elkaar heeft als ze graag zou willen.

Ik ook met jou! van Conny Regard (uitgeverij Zomer & Keuning, 2015)

Op de verjaardag van haar broer ontmoet Angel een hele leuke man. Pas later ontdekt ze zijn ware identiteit en besluit ze om hem een lesje te leren!

0hebban

 

>