Nu in prijs verlaagd: fijne familie- en streekromans

Nu de lente weer is aangebroken, en we toch allemaal thuis moeten blijven, is er niets lekkerder dan thuis met een boek op de bank of in je tuinstoel je te verliezen in een andere wereld of een mooi verhaal. Speciaal daarom hebben we bij Uitgeverij Zomer & Keuning de gebonden of paperbackedities van een aantal van onze favoriete boeken nu tijdelijk in prijs verlaagd, zo kunt u nog fijner genieten van deze prachtige verhalen!

Dubbel geheim

Reina Crispijn

Dubbel geheim bevat twee romans van Reina Crispijn.

In het eerste boek Het winterschilderij zoekt Ingeborg, een wereldvreemd meisje dat weinig geliefd wordt, haar toevlucht in de kunst. Ze ontdekt een schilderij waarvan ze denkt dat het speciaal voor haar is geschilderd en raakt in de ban van het werk. Ze moet en zal het bezitten.

Het tweede boek is Verborgen brieven. Hierin ontdekt Tessa dankzij een geërfd herbarium het geheime leven van haar grootmoeder. Tessa besluit op zoek te gaan – een zoektocht met verstrekkende gevolgen.

Dubbel geheim is dubbel genieten voor fans van Reina Crispijn!

Paperback, 582 blz.

van €17,50 voor €10,00


Maannachten

Marja Visscher

Maannachten van Marja Visscher neemt je vanuit het perspectief van Joséphine Fesser mee in het leven van de schilder Johan Barthold Jongkind (1819-1891), voor wie zij al bij hun eerste ontmoeting een grote bewondering opvat. Jongkind was aan lagerwal geraakt en verbleef daarom tijdelijk in Nederland, maar zijn kunstenaarsvrienden hebben hem teruggehaald naar Parijs. Joséphine koopt een schilderij van hem en nodigt hem uit om bij haar te komen eten. Vanaf dat moment wijkt hij nauwelijks nog van haar zijde.

Maannachten is een intrigerend verhaal over leven voor de kunst en leven van de liefde.

Paperback, 240 blz.

van €17,50 voor €5,00


Moerland-trilogie

Gerda van Wageningen

Drie prachtige historische romans van Gerda van Wageningen, die zich afspelen rond het landgoed 'Het huis Moerland in de Hoeksche Waard.

Het Huis Moerland is een mooi, maar noodlijdend landgoed. Van de jonge freule Mabelia le Sage ten Broek wordt in Het huis Moerland dan ook verwacht een goed huwelijk te sluiten, om daarmee het voortbestaan van het huis te garanderen. De rijke weduwnaar, Jonker Rogier van Mildevoorde, lijkt de beste partij en al vindt Mabelia hem onsympathiek, zij heeft geen keus. Maar Mabelia heeft andere plannen!

In Zomer op Moerland heeft de oudste van twee broers, Louis le Sage ten Broek, zijn oog laten vallen op de rijke Annette Verschoor. Niet vanwege haar schoonheid, maar om haar rijke bezittingen. Maar Annettes hart is niet vrij! Als Louis, na een schandaal, naar Indië is vertrokken, doet broer Ary verwoede pogingen het landgoed te redden. Maar heeft hij ook oog voor Annette of blijft het bij vriendschap?

De jonge freule Florence le Sage ten Broek is mooi en gelukkig op Moerland, het landgoed van haar broer Ary. Als er een stamhouder op Moerland wordt geboren, volgt er een schitterend doopfeest. Maar het loopt anders. Een schim uit het verleden duikt op en Moerland trilt op zijn grondvesten in Terug naar Moerland.

Deze trilogie bestaat uit de volgende verhalen:

  • Het huis Moerland
  • Zomer in Moerland
  • Terug naar Moerland

Paperback, 608 blz.

van €17,50 voor €7,50


Treesje van de Zonnehof

Clemens Wisse

Hans en Grietje, de hoofdpersonen in de streekroman Trees van de Zonnehof van Clemens Wisse, zijn als echtpaar de bron van menige grap in het dorpje Leedijk, aan de rivier de Lee. Ze geloven nog in sprookjes, is de algemene tendens. Daar hebben ze echter ook alle reden toe. De twee hebben een goed huwelijk en hun zoon is een knappe jongen, met de blonde krullen van zijn moeder en de gespierde lichaamsbouw van zijn vader. Er is één meisje in het bijzonder dat vindt dat ze aanspraak kan maken op hun zoon. Trees is namelijk de dochter van de eigenaar van de Zonnehof, waar Hans en Grietje werken. Maar zo simpel ligt het natuurlijk niet in de liefde!

Trees van de Zonnehof is een heerlijke streekroman van Clemens Wisse.

Gebonden, 224 blz.

van €16,50 voor €5,00


Bloemen voor een boerendochter

Clemens Wisse

Plattelandsdorpen in de vroege twintigste eeuw zijn voor Clemens Wisse een eindeloze bron van inspiratie. Ook Bloemen voor een boerendochter speelt zich af in zo'n gemeenschap waar iedereen elkaar kent, iets van elkaar wil en iets van elkaar vindt. Het overlijden van Sien Kleiwegt zet daar een reeks gebeurtenissen in gang die alle emoties in het menselijk spectrum aanroeren. Bloemen voor een boerendochter is op en top Clemens Wisse!

Gebonden, 224 blz.

van €17,50 voor €5,00

Alle acties lopen van 1 mei 2020 t/m 1 augustus 2020. Uitgeverij Zomer & Keuning en andere (online) verkoopkanalen behouden het recht om deze actie vroegtijdig te stoppen. Voor deze actie geldt OP = OP. Deze actie is onder voorbehoud van prijswijzigingen en typefouten. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.

>