Blogtour: Raak me. Niet.

Het langverwachte eerste deel van de Raak me. Niet, serie van de Duitse Laura Kneidl is eindelijk verschenen! Om dat te vieren hebben tien bloggers dit aangrijpende boek gelezen en zullend e komende tien dagen hun mening over dit verhaal met jullie delen.

Raak me. Niet.

Raak me. Niet. van Laura Kneidl is het eerste deel van een spannend tweeluik dat onder je huid kruipt.

Raak me. Niet. van Laura Kneidl gaat over de achttienjarige Sage. Op haar verjaardag komt ze aan op de universiteit van Nevada. Ze heeft niets: geen geld, geen huis, geen vrienden. Alleen de droom dat ze opnieuw kan beginnen en kan vergeten wat er thuis in Maine is gebeurd. In Nevada krijgt ze een bijbaantje in een bibliotheek, waar ze haar collega Luca ontmoet. Hij is alles waar Sage bang voor is, met zijn doordringende ogen, tattoos en ruige uiterlijk. Maar Luca is niet wie hij lijkt te zijn en hij laat Sages hart ook op een andere manier sneller kloppen.

Tijdens het lezen was ik continue gespannen, voelde ik de emoties van Sage en kon ik pas ontspannen als Sage dat ook deed. Zo levensecht voelt het personage van Sage.

- Bright Blue Books


Dit boek had eigenlijk maar één nadeel: ik wilde onmiddellijk verder in het tweede deel.

- Met Marthe
Raak me. Niet. is een prachtig verhaal over twee gevoelige mensen die zich langzaam openstellen voor elkaar. Je kunt nooit genoeg krijgen van Sage en Luca.

- About my Bookshelf
Raak me. Niet is een enorm fijne NA, met een aantal heftige onderwerpen. Het is absoluut geen insta-love en de relatie tussen Sage en Luca is perfect uitgewerkt. Als je fan bent van NA’s ga je geen spijt krijgen als je dit boek gaat lezen!

- Favoritez

Laat Raak me. Niet. je verleiden, want voor je het weet heeft Luca je hart veroverd. En dat is iets wat ik je kan garanderen. 

- Magic of Books
Samen vormen Sage en Luca een ijzersterk koppel en zij vormen de steengoede basis voor dit bijzondere liefdesverhaal. Je voelt de aantrekkingskracht van de pagina’s spatten.

- Veronique's BoekenhoekjeRaak me. Wel. Dat is wat het boek bij me doet.

- BoeklevenNiet eerder had een boek zo’n tegenstrijdige titel. Raak me. Niet. raakt je keihard en laat je gebroken en geradbraakt achter. Een hartverscheurend, diepgaand eerste deel uit een duologie, godzijdank kan ik meteen door in het vervolg!

- Kwante in Wonderland

Ik vond de setting die Kneidl geschapen heeft heel leuk om te lezen. Hoewel het misschien niet de meest originele setting is (Amerikaanse universiteit), werd ik helemaal opgezogen in het verhaal en bleef ik maar lezen! 

- Samantha's Boekenhoekje

 Dit hartverscheurende en tegelijk hartverwarmende boek voelt aan alsof je er zelf bij bent. De personages voelen levensecht aan en het lijkt net of je zelf verslag doet van de momenten. En ik kan je vertellen: dat komt binnen.

- JudithBlogtSolo

Nog even wachten tot de volgende blogtour!

>