Nieuwsbrief

Blogtour: Verlies me. Niet.

Volg ook onze tien fantastische bloggers tijdens de tweede blogtour voor Laura Kneidl!

Verlies me. Niet.

Na de grote cliffhanger in Raak me. Niet. gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, Verlies me. Niet., meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op...

Laura Kneidl brengt met Verlies me. Niet. een mooi einde aan het liefdesverhaal van Sage en Luca.

Verlies me. Niet. is een hartverwarmende roman over een bijzonder stel. Het is een prachtige afsluiter van een bijzonder tweeluik.

- Veronique's Boekenhoekje
Toch geeft Verlies me. Niet. ook waar je als lezer op hebt gehoopt, want op menig moment wordt je de adem benomen tijdens het lezen. Laura Kn​​​​eidl weet er namelijk voor te zorgen dat je op het puntje van je stoel zit, omdat je hoopt dat Sage eindelijk voor Luca kiest.

- Magic of Books

Dit tweeluik is warm en krachtig gebleken. Heftige onderwerpen komen voorbij maar Kneidl weet hier heel mooi mee om te gaan. Respectvol, echt, rauw maar ook heel sterk.

- BoeklevenHier komt de blog van Favoritez


Hier komt de blog van Met Marthe


Hier komt de blog van Kwante in Wonderland

Hier komt de blog van Samantha's Boekenhoekje

Hier komt de blog van Bright Blue Books

Hier komt de blog van About my Bookshelf

Hier komt de blog van JudithBlogtSolo