Blogtour: Verlies me. Niet.

Volg ook onze tien fantastische bloggers tijdens de tweede blogtour voor Laura Kneidl!

Verlies me. Niet.

Na de grote cliffhanger in Raak me. Niet. gaat Laura Kneidl in het tweede deel van de serie, Verlies me. Niet., meteen verder met het verhaal van Sage en Luca. Sage is nooit echt gelukkig geweest, tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, én voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden en stort haar wereld in. Ze durft Luca niet in vertrouwen te nemen en neemt steeds meer afstand van hem. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Maar Luca geeft niet zo snel op...

Laura Kneidl brengt met Verlies me. Niet. een mooi einde aan het liefdesverhaal van Sage en Luca.

Verlies me. Niet. is een hartverwarmende roman over een bijzonder stel. Het is een prachtige afsluiter van een bijzonder tweeluik.

- Veronique's Boekenhoekje


Toch geeft Verlies me. Niet. ook waar je als lezer op hebt gehoopt, want op menig moment wordt je de adem benomen tijdens het lezen. Laura Kn​​​​eidl weet er namelijk voor te zorgen dat je op het puntje van je stoel zit, omdat je hoopt dat Sage eindelijk voor Luca kiest.

- Magic of BooksDit tweeluik is warm en krachtig gebleken. Heftige onderwerpen komen voorbij maar Kneidl weet hier heel mooi mee om te gaan. Respectvol, echt, rauw maar ook heel sterk.

- Boekleven

Laura Kneidl heeft een behoorlijke verslavende schrijfstijl en ondanks dat het best duidelijk is welke kant het opgaat, houdt ze genoeg kleine verrassinkjes in petto om het verhaal de complete 450 pagina’s boeiend te houden. Daarnaast is Luca echt een schatje die het ook zeker geen straf maakt om dit boek te lezen.

- Favoritez


Laura Kneidl schrijft heel goed, haar personages zijn mooi uitgewerkt en het verhaal is meeslepend en erg emotioneel. Het wist me echt te raken en ik wilde nog lang geen afscheid nemen. 

- Met Marthe


Laura schrijft heel vloeiend en dat maakt dat je letterlijk door haar verhaal heen vliegt.

- Kwante in Wonderland
Mijn conclusie is dat Verlies me. Niet. een fijn slot is op het eerste deel. Het had heel wat pagina’s minder mogen zijn, maar uiteindelijk wordt het verhaal mooi afgesloten.

- Samantha's BoekenhoekjeOndanks dat dit een tweeluik is met een heftig verhaal, waarbij ik ook zeker een paar keer heb moeten slikken, is het wel een heel mooi verhaal. Een verhaal waarin je veel herkenning kunt vinden, maar ook hoop.

- Bright Blue Books

Verlies me. Niet. is een emotioneel slotdeel over twee gevoelige mensen die langzaam elkaars vertrouwen winnen. Je wilt dat ze elkaar vooral niet verliezen.

- About my BookshelfAls je onder de indruk was van Raak me. Niet. dan kun je het bijna niet maken om het hartverscheurende boek Verlies me. Niet. van Laura Kneidl te laten schieten. ... Laura Kneidl, wil je alsjeblieft nog een deel schrijven vanuit het perspectief van Luca?

- JudithBlogtSolo

>