Rood, wit & koningsblauw

Rood, wit & koningsblauw

Wat gebeurt er als de presidentszoon valt voor de prins?

Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? Casey McQuiston sleept je met 'Rood, wit en koningsblauw' mee in een verhaal vol humor en liefde.

Casey McQuiston

Casey McQuiston groeide op in het Diepe Zuiden van Amerika waar ze haar liefde voor goede verhalen én goede koekjes ontdekte. Samen met haar hond Pepper woont ze tegenwoordig in Colorado en schrijft ze artikelen, essays én boeken.

Red White & Royal Blue is haar debuutroman waarmee ze meteen verschillende prijzen binnenhaalde. Zo won ze de Goodreads Choice Awards in de categorieën Best Debut Novel en Best Romance en een Alex award. De Nederlandse vertaling van deze New York Times Bestseller, Rood, wit & koningsblauw, verschijnt in juli 2020 bij Uitgeverij Zomer & Keuning.

De regenboog is rood, wit & koningsblauw

Volg onze bloggers tijdens de Rood, wit en koningsblauw blogtour!

>