Blogtour: Rood, wit & koningsblauw

Jahoor, het is zover! Rood, wit & koningsblauw van Casey McQuiston is er bijna! Dit boek won vorig jaar maar liefst twee Goodreads Choice Awards: beste debuut en beste romance. Bij zo'n fantastisch boek kon Z&K natuurlijk niet achterblijven. Wij zijn dan ook meer dan trots dat wij jullie de vertaling van dit hilarische boek vol romantiek en intrigues mogen brengen. Onze bloggers staan te trappelen om hun meningen met jullie te delen en ook wij kunnen niet wachten om te zien wat jullie allemaal van dit boek vinden!

Rood, wit & koningsblauw

Wat gebeurt er als de presidentszoon valt voor de prins?

Deze heerlijke romcom gaat over Alex, zoon van de Amerikaanse president, en Henry, Britse prins. Meteen zodra zijn moeder wordt verkozen tot president, wordt Alex Claremont-Diaz gebombardeerd tot Amerikaanse royalty: hij is knap, charismatisch en nog intelligent ook. Het publiek vreet hem op. Eén probleempje: Alex ligt in de clinch met een échte prins, Henry, aan de andere kant van de grote plas. En als de tabloids daar lucht van krijgen, worden Alex en Henry gedwongen om te doen alsof ze het goed hebben gemaakt. Maar wat begint als een nepvriendschap, groeit uit tot iets diepers en veel gevaarlijkers. Kan liefde de wereld redden? Ook als die liefde er anders uitziet dan verwacht? Casey McQuiston sleept je met Rood, wit en koningsblauw mee in een verhaal vol humor en liefde.

Het is zo’n boek waar je echt blij van wordt. Ik kon het moeilijk wegleggen, sleepte het overal mee naartoe en las aan één stuk door. Achteraf vond ik het dan weer heel jammer dat ik het zo snel had uitgelezen…

- MetMarthe


Wat een heerlijke schrijfstijl heeft Casey zeg! De schrijfstijl past perfect bij de doelgroep van jong volwassenen. Hij is namelijk vlot met een flinke dosis humor.

- Bookstamel
Rood, Wit en Koningsblauw is één van de beste boeken die ik onlangs las. Het is hilarisch, de personages zijn geweldig en het verhaal is enorm meeslepend en rijk qua onderwerpen. Ga het snel allemaal lezen, want het is absoluut de moeite waard!

- Samantha's Boekenhoekje

Dit boek is echt pure perfectie, ik kan eigenlijk niets anders zeggen. Dus, einde recensie? Just kidding, maar eigenlijk kan ik alleen maar van de daken schreeuwen dat je dit boek moet lezen. 

- Favoritez


De expliciet omschreven scenes en de luchtige, humoristische toon in dit boek hebben me echt veroverd. Er word niet geschuwd om gewoon lekker grof uit de hoek te komen.

- Kwante in Wonderland


Ik moet toegeven dat ik in het begin een beetje sceptisch was, maar man, wat is dit verhaal CUTE! De verliefdheid spat er uiteindelijk vanaf. Als ze eenmaal hun privacy hebben, gooien ze alle remmen los. Die twee zijn samen echt een perfect stel!

- Tussen de boeken

Het is echt een verhaal van nu, met hoofdrolspelers van begin twintig en waarin sociale media, liefde, vriendschap en acceptatie allemaal een grote rol spelen.

- BoeklevenRood, wit & koningsblauw is heerlijk romantisch, ondeugend, stout, maar bevat ook een hele mooie boodschap. De emoties spatten van de pagina’s!

- Veronique's BoekenhoekjeDe cover belooft ‘pure romcom’ en ja, hoor dat ga je krijgen! Rood, wit en koningsblauw laat je genieten met een hoofdletter G.

- Judithblogtsolo


Rood, wit & koningsblauw van Casey McQuiston is dus zo een boek die de lezer genadeloos opslokt en meeneemt in een geweldig liefdesverhaal, maar waarin wel ook serieuze zaken aan bod komen.

- Magic of Books

>