Serie – Blood and Ash

De serie Blood and Ash volgt Poppy, een Maiden die nooit zeggenschap over haar eigen leven heeft gehad. Als Maiden leeft ze een eenzaam leven: ze wordt nooit aangeraakt, er wordt nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gepraat. De toekomst van het rijk rust op haar schouders: ze moet waardig worden gevonden door de goden tijdens haar Ascension. Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die haar kan helpen bij de Ascension en haar hart op hol laat slaan. 

De serie Blood and Ash zal uit zes delen bestaan. Bekijk en bestel hieronder de eerste drie delen van de serie. Het tweede deel van de serie Rijk van Vlees en Vuur kan nu gekocht worden als Limited Edition!

Boeken uit de serie:

Auteursinformatie

Jennifer L. Armentrout

#1 NEW YORK TIMES en USA TODAY bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout woont in West Virginia. Wanneer ze niet hard werkt aan een boek, besteedt ze haar tijd aan fitness, lekker lezen, kijken naar echt slechte zombiefilms en besteedt ze tijd aan haar man en haar Jack Russell Loki. Haar droom om schrijfster te worden begon tijdens de wiskundelessen, waar ze liever korte verhalen schreef dan aan haar wiskunde te werken. Jennifer schrijft zowel Young Adult (fantasy, science fiction en contemporary) als romans voor volwassenen.

>