Sinterklaas cadeautips

De Sint zat eens te denken...met welke heerlijke boeken hij jou binnenkort blij zou kunnen maken! We hebben een aantal nieuwe en oude favorieten voor je op een rij gezet zodat je precies weet welke je op je verlanglijstje moet zetten of bij je vriendin/collega/nichtje/moeder in de schoen moet stoppen!

It starts with us

It starts with us van bestsellerauteur Colleen Hoover is het vervolg op haar TikTok-hit It ends with us, het aangrijpende liefdesverhaal van Lily en Atlas. Voor het verhaal van TikTok-hit It ends with us begon het allemaal met Atlas, de eerste liefde van Lily waarvan ze dacht dat ze hem nooit meer zou zien, maar die toen plotseling weer voor haar stond. Het eerste deel werd een gigantisch succes, mede door de massale reacties van fans op TikTok. In It starts with us ontdek je het aangrijpende verhaal van fan-favorite Atlas én gaat het verhaal verder... It ends with us nog niet gelezen? Bestel hem hier!

Elle & Darcy

Alexandria Bellefleur bewijst zich met Elle & Darcy de nieuwe ster in romcomland! Na een verschrikkelijke date besluiten Elle en Darcy dat ze nooit meer afspreken. Ze zijn te verschillend: Elle is een dromerige Twitter-astrologe die op zoek is naar haar soulmate, Darcy is een no-nonsense actuaris die niet van verrassingen houdt. Ze nemen afscheid, maar niet voor lang. Darcy wordt gek van haar bemoeizuchtige broer die matchmaker speelt en doet Elle een voorstel: tot oudejaarsavond doen ze alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze niets meer met elkaar te maken te hebben. Maar hoe eindigt het toneelstukje als de gevoelens echt worden? 

De wensenwinkel

Uiteraard mag deze ultieme feelgood niet ontbreken in deze lijst! In De wensenwinkel van Chantal Claassen en Saskia M.N. Oudshoorn beginnen beste vriendinnen Claire en Josie een wensenwinkel. De knappe aannemer Stijn verbouwt een oude naaisalon tot een winkel, en daarna stromen de wensen al snel binnen. De winkel is zo’n groot succes dat ze meer handen nodig hebben. Het liefst die van een man… Kan de knappe soapster Jim de vriendinnen helpen?

De Spaanse liefdesleugen

Een boek over het herkomstland van de Sint! Deze hilarische romcom van Elena Armas werd razend populair op TikTok. Catalina heeft eindelijk een Amerikaanse vriend en neemt hem mee naar de bruiloft van haar zus. Althans, dat denkt haar familie. Vier weken is echter niet veel tijd om een vriend te vinden en hem ervan te overtuigen de Atlantische Oceaan over te steken naar Spanje. Gelukkig biedt de bloedirritante en arrogante Aaron Blackford zich aan als date, tot ongenoegen van Catalina. Helaas heeft ze niet heel veel andere opties… 

Recept voor geluk

Ben je met alle die pepernoten en taai-taai om je heen geïnspireerd om de patiserriewereld in te gaan? Dan is dit boek wat voor jou! De jonge patissier Liv, hoofdpersoon in deze feelgood van Saskia M.N. Oudshoorn, werkt in de keuken van een grote hotelketen. Met haar opdringerige manager, de lange dagen en het eentonige werk is ze het helemaal zat. Als ze op een regenachtige middag met haar vriend langs een verwaarloosd winkelpand slentert, komt de droom van haar eigen patisserie weer in alle hevigheid terug – en nu gaat ze ervoor. 

Winter in Cockleberry Bay

Het is winter in Cockleberry Bay. Nu het winkeltje en het café van het dorp in goede handen zijn, is Rosa op zoek naar een nieuwe uitdaging. Ze besluit zich te focussen op Neds Nieuwe Kans, het goede doel dat is opgezet in de nagedachtenis van Rosa’s overgrootvader. Om geld in te zamelen besluit ze een kerstconcert te organiseren voor het hele dorp. Maar nu Rosa zelf moeder is geworden is dat veel werk. Gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Alle favoriete personages én natuurlijk teckel Hot keren nog een laatste keer terug in dit feestelijke, hartverwarmende slot van de Cockleberry Bay-serie. Lees ook de eerste delen uit de serie: Het winkeltje in Cockleberry BayIk zie je in Cockleberry Bay en Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

>