Top titel: Ugly love

Tate is lekker bezig, al zegt ze het zelf. Ze werkt als verpleegkundige en volgt tegelijkertijd een opleiding. Om dichter bij haar werk te wonen, trekt ze in bij haar broer. Al snel ontmoet ze haar nieuwe buurman, Miles. Ze voelen zich tot elkaar aangetrokken, maar Miles wil geen liefde en Tate heeft geen tijd voor liefde. Neighbors with benefits daarentegen… Dan moeten ze natuurlijk wel zorgen dat het niet méér wordt dan dat, dus Tate en Miles stellen strikte regels op. Maar kom op, wat is er leuk aan je aan de regels houden?

Recensies

'Wauw, wat heeft Colleen Hoover een fantastische schrijftstijl! Een mustread.'
Adorable Books
'Dit boek is met stip op 1 binnengekomen in mijn all time favorites New Adults.'
Hebban
'Prachtig en allesomvattend.'
Reviews & Roses
Colleen Hoover

Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment. 

In 2015 heeft Hoover met haar familie de organisatie Bookworm Box opgericht, een boekwinkel en boekabonnementen die meer dan een miljoen heeft gedoneerd aan verschillende goede doelen. Voor meer informatie kun je terecht op haar website colleenhoover.com.

>