Top titel: Verity

De spannende NA-thriller 'Verity' van Colleen Hoover gaat over schrijfster Lowen. Ze kan nauwelijks rondkomen, tot ze de kans van haar leven krijgt: ze mag de populaire boekenserie van Verity Crawford voltooien, die door een auto-ongeluk zelf niet meer kan schrijven. Als Lowen door Verity’s aantekeningen gaat, ontdekt ze een ongepubliceerde autobiografie die verborgen had moeten blijven. Ze besluit om het verhaal verborgen te houden, ook voor Verity’s man Jeremy. Maar dan krijgt ze gevoelens voor Jeremy. Hoelang kan Lowen de waarheid voor zich houden? 'Verity' is duister, spannend en immens verslavend: een echte Hoover.

Recensies

'Colleen Hoover heeft me de stuipen op het lijf gejaagd. Ik kon echt niet meer stoppen met lezen!'
Monisha, BooksandDreams.nl

Colleen Hoover

Colleen Hoover


Colleen Hoover is de wereldwijde bestsellerauteur en TikTok-sensatie van onder meer 'It ends with us', 'Verity' en 'Reminders of him'. Ze won drie jaar op rij – van 2015 tot 2017 – de Goodreads Choice Award voor beste romantische fictie en domineert wekenlang de bestsellerlijsten. Haar romans verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Hoover beperkt zich niet tot één genre, maar in al haar boeken staan romance, spanning, sterke personages en onverwachte twists centraal. Ze is een van de populairste romance-auteurs van het moment. 

In 2015 heeft Hoover met haar familie de organisatie Bookworm Box opgericht, een boekwinkel en boekabonnementen die meer dan een miljoen heeft gedoneerd aan verschillende goede doelen. Voor meer informatie kun je terecht op haar website colleenhoover.com.

>