Nieuwe e-books van Karin Peters!

12-07-2022

Vandaag verschijnen er 10 e-books van Karin Peters. 

Het erfgoed van vader

In ‘Het erfgoed van vader’ van Karin Peters laat een zakenman na zijn dood zijn grote huis aan de kust van Bretagne na aan zijn kinderen. Hij heeft zowel kinderen uit zijn eerste huwelijk als een buitenechtelijke dochter. In zijn testament staat als voorwaarde dat de kinderen enkele maanden met elkaar moeten proberen samen te leven. Dit leidt tot grote spanningen in de groep. Lukt het hun om elkaar te accepteren, maar vooral ook meer begrip te krijgen voor hun vader? 

De gouden horizon

In ‘De gouden horizon’ van Karin Peters komt de wees geworden Michelle vanuit Spanje een poos bij haar tante in Nederland wonen. Michelles moeder is op 16-jarige leeftijd naar Spanje vertrokken om daar met een oudere operazanger te trouwen en dit ligt zeer gevoelig in haar familie. De familie heeft veel conflicten gekend en haar tante weet niks van Michelle af, maar is bereid haar met open armen te ontvangen. Toch blijken er veel geheimen de ronde te doen en staat het leven van Michelle op het punt om voorgoed te veranderen. 

Regine vindt zichzelf terug

In ‘Regine vindt zichzelf terug’ van Karin Peters zoekt Regine na een mislukte liefde naar een andere baan. Ze komt te werken als huishoudster en kinderjuffrouw bij de weduwnaar Lennart die geen gemakkelijke man blijkt te zijn. Maar Regine is dol op Lennarts 5-jarige zoontje Matthijs en heeft alles voor hem over. Ook wanneer de neef en nicht van Lennart het haar moeilijk proberen te maken… 

Terugkeer in weer en wind

In ‘Terugkeer in weer en wind’ van Karin Peters is het halve dorp in de Betuwe in rep en roer als men hoort dat Julie het huis ‘Weer en Wind’ van haar grootmoeder heeft geërfd en van plan is daar te komen wonen. Tien jaar geleden bracht Julia immers veel jongens het hoofd op hol, waardoor vriendschappen werden verbroken en huwelijken strandden. Als ook blijkt dat Julia ongetrouwd een kind heeft gekregen, is ze niet welkom in het dorp. Toch besluit Julia de waarschuwingen te negeren en haar leven een andere wending te geven. Wanneer ze opnieuw Thom tegen het lijf loopt, haar grote liefde waarvoor ze uit het dorp is vertrokken, kan ze de chemie tussen hen niet negeren. Maar hoe zal hij reageren als hij hoort wie de vader van Julia’s dochter Nina is? 

Verbonden voor het leven

In ‘Verbonden voor het leven’ van Karin Peters zijn Myrthe, Melanie en Ellis al vriendinnen sinds de basisschool. Op hun twaalfde sluiten ze een ‘verbond voor het leven’. Ze beloven altijd eerlijk tegen elkaar te zijn en nooit geheimen voor elkaar te hebben. Na vijftien jaar verbreken zij hun verbond en hebben ze geen contact meer met elkaar. Na jaren ontmoeten ze elkaar weer op de schoolreünie, maar in plaats van het verbond opnieuw aangaan, worden geheimen ontrafeld en is de afloop desastreus. Zullen de vriendinnen ooit hun ‘verbond voor het leven’ na kunnen komen? 

Vertrouwen in de toekomst

In ‘Vertrouwen in de toekomst’ van Karin Peters heeft Daniëlle al veel van de wereld gezien, maar door de beschermende opvoeding van haar te vroeg overleden ouders heeft zij in feite nooit geleerd om met vallen en opstaan volwassen te worden. Als ze Frits ontmoet, weet ze niet zeker of hij van haar onbezorgde leven profiteert. Of is hij werkelijk van plan bescherming te bieden en haar echte liefde te geven? 

Weet je niet wat liefde is, Irma?

In ‘Weet je niet wat liefde is, Irma?’ van Karin Peters groeit Irma in eerste instantie op bij haar moeder. Maar als haar moeder later trouwt, wordt deze taak overgenomen door haar pleegtante Margreet. Deze gebeurtenis zal Irma’s leven voorgoed veranderen. Haar instelling, gericht op rijkdom en aanzien, verandert namelijk langzaam onder invloed van een neef van tante Margreet. Maar voordat zij dit zelf door heeft, moet Irma de nodige obstakels in haar leven overwinnen. 

Zuster Jetty

In ‘Zuster Jetty’, het eerste deel uit de Zuster Jetty-omnibus, van Karin Peters staat het leven van drie verpleegsters centraal: Florine, Sietske en Jetty. Zij zetten zich volledig in om hun patiënten zo goed mogelijk te verzorgen en vooral de gevoelige Jetty trekt zich het leed van haar patiënten erg aan. De zusters hebben veel te verduren in het ziekenhuis. Maar als dokter Edwin zijn sympathie uit voor Jetty en dit uitgroeit tot wederzijdse liefde, staat alles op het spel… Eerder verschenen al de romans ‘Een onvervulde wens’ en ‘Zuster Jetty als doktersvrouw’.

Zuster Jetty als doktersvrouw

In ‘Zuster Jetty als doktersvrouw’, het tweede deel uit de Zuster Jetty-omnibus, van Karin Peters zijn Edwin en Jetty verhuisd naar een Overijssels dorp waar Edwin een huisartsenpraktijk heeft overgenomen. Jetty’s gedachten zijn de laatste tijd ergens anders. Het voelt alsof het geluk in haar huwelijk langzaam wegkwijnt. Edwin is druk met zijn nieuwe praktijk en veel tijd voor elkaar is er niet. Wanneer er geruchten de ronde doen dat de dokter ontrouw is, zorgt dit voor de nodige spanningen… Eerder verschenen al de romans ‘Zuster Jetty’ en ‘Een onvervulde wens’.

Een onvervulde wens 

In ‘Een onvervulde wens’, het derde deel uit de Zuster Jetty-omnibus, van Karin Peters kabbelt het leven van Jetty en huisarts Edwin rustig voort. Toch heeft Jetty, die zo intens naar een kind verlangt, het moeilijk om te accepteren dat dit geluk niet voor haar is weggelegd. Samen met Edwin overweegt ze adoptie, waardoor er meer evenwicht zal komen in Jetty’s leven. Maar Edwin heeft zo zijn twijfels… Eerder verschenen al de romans ‘Zuster Jetty’ en ‘Zuster Jetty als doktersvrouw’.

>