E-book vandaag verschenen: Funky Foodtruck deel 2

05-08-2022

Vandaag verschijnt het tweede deel van 'Funky Foodtruck' van Saskia M.N. Oudshoorn. Ramona en Justus moeten belangrijke keuzes maken in dit deel van 'Funky Foodtruck'

Stap in de feelgoodfoodtruck van Ramona!

Wanneer Ramona op Instagram ziet dat de arrogante Alexia met ‘haar’ Timo op een feestje is, besluit ze in een opwelling ook te gaan. Beter strijdend ten onder dan lijdzaam toezien hoe hij ingepalmd wordt door die heks! Nooit een goed idee: jezelf moed in drinken en je beste vriend proberen te versieren. De opa van Justus is zijn grootste vriend en vertrouweling: een baken van rust in het hectische leven van de zanger, maar Justus heeft zorgen om zijn gezondheid. Tel daarbij de komst van een ‘imagodeskundige’ op om het product ‘Justus’ met flink wat sexappeal in de markt te zetten en de leadzanger krijgt twijfels over wat hij nu echt wil. De emoties lopen hoog op in dit tweede deel van 'Funky Foodtruck'.

Lees ook deel een en vanaf 12 augustus deel drie van deze serie als e-book. Lees je 'Funky Foodtruck' liever in één keer? De paperback bundel verschijnt op 12 september!

>