Storm and Fury

Storm and Fury

Harbinger #1

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden. Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

Storm and Fury is het eerste deel van de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout, een spin-off van de eerder verschenen Dark Elements-serie.

Storm and Fury verschijnt op 19 januari 2021

Nog even aftellen tot Storm and Fury verschijnt!

146
Dagen
08
Uren
34
Minuten
05
Seconden

Jennifer Armentrout

Jennifer L. Armentrout is een #1 New York Times bestsellerauteur. Ze is bekend van haar New-Adult- en Young Adult-romans, en natuurlijk van de fantasyserie LUX. Met haar boeken won ze talloze prijzen en werd ze een internationale bestsellerauteur.

Haar droom om auteur te worden, begon in de algebra-les waar ze haar tijd besteedde aan het schrijven van korte verhalen. Dat veroorzaakte wat sombere cijfers voor wiskunde. Tegenwoordig is ze druk bezig met het schrijven van nieuwe titels en als ze daar niet mee bezig is, brengt ze haar tijd door met lezen, naar slechte zombiefilms kijken, doen alsof ze schrijft of rondhangen met haar man én dieren.

Ga jij mee op avontuur met Trinity?

Volg onze bloggers tijdens de Storm and Fury blogtour!

>