Boyfriend material

Boyfriend material

Luc, de hoofdpersoon in Boyfriend material van Alexis Hall, is de zoon van een wereldberoemde rockster en is op zoek naar een normaal, lief vriendje dat hem kan helpen om zijn slechte imago in de pers op te poetsen. Oliver is een advocaat die in zijn hele leven nog niets schandaligs heeft gedaan. Echt boyfriend material, dus. Ze zijn totale tegenpolen, maar ze maken een afspraak: zolang de pers achter Luc aanzit, zullen ze doen alsof ze een relatie hebben. Daarna hoeven ze elkaar nooit meer te zien. Maar het probleem is dat de neprelatie wel heel echt begint te voelen.

Boyfriend material van Alexis Hall is een nieuwe rom-com vol humor, liefde en opposites attract. Perfect voor de lezers van Rood, wit & koningsblauw van Casey McQuiston en Elle & Darcy van Alexandria Bellefleur.

Boyfriend material verschijnt op 13 april 2021

Alexis Hall

Alexis Hall is een Britse auteur van urban fantasy, science fiction en LGBTQ-romance. Boyfriend material is zijn eerste roman in het Nederlands. Het boek bereikte in de Goodreads Choice Awards 2020 de top 5 in de categorie Romance.

Ga jij mee met Luc en Oliver?

Volg onze bloggers tijdens de Boyfriend material blogtour!

>