Blogtour: Het winkeltje in Cockleberry Bay

Het is EIN-DE-LIJK tijd voor de blogtour voor Het winkeltje in Cockleberry Bay. Wij hebben superlang uitgekeken naar de verschijning van dit boek en zijn dus ook super benieuwd wat onze lieve bloggers van het eerste deel in deze heerlijke serie vinden. Lees snel verder om erachter te komen wat jouw favoriete bloggers ervan vinden!

Het winkeltje in Cockleberry Bay

Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen... of tegenwerken.

"Wauw dit boek is gewoon de must read voor dit voorjaar/zomer."

- Bookstamel
Als dit boek je geen heerlijk zomers gevoel geeft, dan weet ik het niet meer. Het is net of je zelf even in een kustplaatsje in Engeland bent

- JudithBlogtSolo

Het Winkeltje in Cockleberry Bay is dusdanig geschreven dat het lekker vlot leest. Je vliegt er met gemak doorheen

- Reviews & Roses


Heb je behoefte aan ontspanning, een heerlijk verhaal met een donker randje maar vooral veel humor? Dan ben je met dit boek aan het juiste adres!

- BookaddictNL

Je waant je in zomersferen en kunt heerlijk denkbeeldig reizen naar Cockleberry Bay, zonder uit je luie stoel te komen.

- Books, Beers & Beyond


De auteur schrijft luchtig, met humor, maar schuwt ook serieuze zaken niet. Die balans is goed en maakt dit eerste deel tot een meer dan aangename introductie van een trilogie. 

- Perfecte Buren

Ik  raad deze feelgood met een duister randje zo hier en daar dan ook echt aan, want dit verhaal, deze personages en dat prachtige dorpje, dat wil je gewoon ook in je hart sluiten.

- The Book Dragon's Nook

Ik had door de beeldende schrijfstijl ook echt het gevoel dat ik zelf in Cockleberry rond liep en dat is dan wel weer fijn omdat we zelf ook een staycation houden in Cockleberry bay.

- Koukleum

Een boek dat lekker is voor tussendoor, zeker in deze vreemde tijd waarin ontsnapping naar een heerlijke vakantieomgeving gewenst is

- Lezend LevenDe schrijfstijl van Nico​​​​la May is lekker humoristisch, vlot, luchtig en erg beeldend. Ze neemt je moeiteloos mee naar Cockleberry Bay en je ziet het winkeltje dat Rosa heeft geërfd voor je ogen tot leven komen. 

- Magic of Books

Lees gauw verder bij de blogtour van Ik zie je in Cockleberry Bay!

Ga jij ook mee op de Cockleberry Bay Staycation?

>