Cockleberry Bay Staycation

Volg onze bloggers op hun magische weekendjes in het pitoreske kustplaatsje Cockleberry Bay! Om de zoveel tijd komt er een nieuwe blog online waarin één van onze bloggers jou meeneemt. Zo kun jij de gehele zomer genieten van alle avonturen die er in Cockleberry Bay te beleven zijn, zonder dat je daarvoor uit je luie stoel hoeft op te staan!

Merel van Books, Beers & Beyond deelt een heerlijke biercocktail die onder andere in de Ship Inn in Cockleberry Bay te bestellen is. Dat wordt lekker genieten in het zonnetje!


Bren en Jeffrey beschrijven hun weekend in Cockleberry Bay. Ze hebben Rosa ontmoet en natuurlijk een aantal leuke kattenspulletjes gekocht in haar Corner Shop!


Melanie van Bookstamel vertelt het verhaal van Fee, die er helemaal doorheen zit als ze een schrijfwedstrijd tegenkomt waarmee ze een tripje naar Cockleberry Bay kan winnen! En zeg nou zelf, dat wil toch iedereen?

Priscilla van BookaddictNL neemt je vandaag mee tijdens haar weekendje naar Cockleberry Bay.
Stel jouw ideale staycation samen met deze Cockleberry Bay Tag van Magic of Books. Waan je in een heerlijke droomwereld waarin alles mogelijk is.


Laat je meevoeren door Maartje van Lezend Leven tijdens haar tripje naar Cockleberry Bay!Wil je meer weten van Rosa Larkin, haar hondje Hot en Cockleberry Bay? Lees dan nu het interview van Reviews & Roses met deze Londense dame die naar het pittoreske kustplaatsje is verhuisd!

Doe de Cockleberry Bay quiz van Judithblogtsolo en kom erachter hoeveel jij weet over dit pittoreske Britse kustplaatsje.


Ter voorbereiding aan het tripje naar Cockleberry Bay maakte Patrice van Perfecte Buren een "Ik ga op reis en ik neem mee..." lijstje. Superhandig, zo vergeet ze in ieder geval niets.

Heb je wel eens van geocachen gehoord? Veronique en Brian van Koukleum zijn hier helemaal dol op en ook in de omgeving van Cockleberry Bay kun je als geocache-fan je hart ophalen!

Lees nu alle boeken in de Cockleberry Bay-serie

>