Het winkeltje in Cockleberry Bay

Het winkeltje in Cockleberry Bay

100% Britse feelgood, dat is Het winkeltje in Cockleberry Bay van Nicola May.

Het zit hoofdpersoon Rosa Larkin niet mee. Haar leven in Londen is een complete puinhoop. Als ze een vervallen winkel erft in een dorpje in Devon, denkt ze eerst aan verkopen. Het geld kan ze goed gebruiken om de boel op orde te krijgen. Helaas voor haar zit er een clausule bij de erfenis waarin bepaald is dat het winkeltje niet verkocht mag worden. Ze mag het alleen nalaten aan iemand die het verdient. Rosa besluit het een kans te geven en vertrekt met haar teckel Hot naar Devon. Ze zet alles op alles om het winkeltje in Cockleberry Bay tot een succes te maken. Maar ze kan het niet alleen. Gelukkig zijn er genoeg locals die haar een handje willen helpen... of tegenwerken.

Nicola May stopt in Het winkeltje in Cockleberry Bay lekker veel kleurrijke personages en allerlei twists. Je leeft van begin tot eind met Rosa mee en waant je echt in Engeland.

Nicola May

Toen Nicola May werd ontslagen als eventmanager besloot ze om verschillende uitzendklussen aan te nemen om rond te komen. Dit werd de inspiratie voor haar eerste roman, Working It Out. Een romantische komedie over een jonge vrouw die in 12 maanden 12 verschillende banen heeft.

Omdat ze geen uitgever kon vinden, publiceerde ze deze roman zelf en uiteindelijk gaf ze in eigen beheer nog acht romans uit die allemaal in de Kindle-bestseller-hitlijsten zijn verschenen. Haar negende roman, The Corner Shop in Cockleberry Bay, werd in januari 2019 het best verkochte Kindle-boek in het Verenigd Koningrijk. Een echte self-made schrijver dus!

In april 2020 verscheen de vertaling van deze bestseller van Nicola May in het Nederlands bij Uitgeverij Zomer & Keuning. De rest van de Cockleberry Bay-serie, Ik zie je in Cockleberry Bay en Een nieuwe kans in Cockleberry Bay verschijnen in mei en juli bij Z&K.

Audiofragmenten

Luister hier alvast een paar audiofragmenten van het luisterboek.

Proloog

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Nicola May over Het winkeltje in Cockleberry Bay

Nicola May stelt zich in deze video voor en vertelt je over het eerste deel in de Cockleberry Bay-serie.

Ga jij mee naar Cockleberry Bay?

Volg onze bloggers tijdens de Het winkeltje in Cockleberry Bay voorleestour en blogtour!

Voorleestour

Blogtour

>