Ik zie je in Cockleberry Bay

Ik zie je in Cockleberry Bay

In deel 2 van de Cockleberry Bay-serie door Nicola May, Ik zie je in Cockleberry Bay, is de voltallige cast uit deel 1 weer van de partij. 

Natuurlijk hoofdpersoon Rosa en haar trouwe teckel Hot, maar ook haar nieuwe vrienden en kennissen én haar kersverse echtgenoot. Rosa heeft alles wat haar hartje ooit begeerde. Ze runt een eigen winkeltje en heeft de liefde leren kennen. Maar liefde kent ups en downs, en dat ontdekt ook Rosa al snel. Ze heeft reden om te geloven dat haar man een affaire heeft en gaat daar bijna aan onderdoor. Het is hoog tijd om zichzelf bij elkaar te rapen en minder afhankelijk te worden van een man, en vooral om zich niet te laten meeslepen door angst en jaloezie.

Rosa maakt in Ik zie je in Cockleberry Bay een karaktergroei door die met veel humor en gevoel is geschreven door Nicola May.

Nicola May

Toen Nicola May werd ontslagen als eventmanager besloot ze om verschillende uitzendklussen aan te nemen om rond te komen. Dit werd de inspiratie voor haar eerste roman, Working It Out. Een romantische komedie over een jonge vrouw die in 12 maanden 12 verschillende banen heeft.

Omdat ze geen uitgever kon vinden, publiceerde ze deze roman zelf en uiteindelijk gaf ze in eigen beheer nog acht romans uit die allemaal in de Kindle-bestseller-hitlijsten zijn verschenen. Haar negende roman, The Corner Shop in Cockleberry Bay, werd in januari 2019 het best verkochte Kindle-boek in het Verenigd Koningrijk. Een echte self-made schrijver dus!

In april 2020 verscheen de vertaling van deze bestseller van Nicola May in het Nederlands bij Uitgeverij Zomer & Keuning. De rest van de Cockleberry Bay-serie, Ik zie je in Cockleberry Bay en Een nieuwe kans in Cockleberry Bay verschijnen in mei en juli bij Z&K.

Audiofragmenten

Beluister hier alvast een aantal audiofragmenten uit Ik zie je in Cockleberry Bay.

Proloog

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Ga jij mee naar Cockleberry Bay?

Volg onze bloggers tijdens de Ik zie je in Cockleberry Bay voorleestour en blogtour!

Voorleestour

Blogtour

De Cockleberry Bay-serie

Het winkeltje in Cockleberry Bay

Ik zie je in Cockleberry Bay

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

>