Blogtour: Ik zie je in Cockleberry Bay

Wat hebben we genoten van de blogtour van Het winkelte in Cockleberry Bay! En daarom gaan we de komende 10 dagen weer terug naar het heerlijke kustdorpje Cockleberry Bay! Lees gauw verder wat onze bloggers van deel 2 uit deze Britse feelgoodserie vinden!

Ik zie je in Cockleberry Bay

In Ik zie je in Cockleberry Bay is de voltallige cast uit deel 1 weer van de partij. Natuurlijk hoofdpersoon Rosa en haar trouwe teckel Hot, maar ook haar nieuwe vrienden en kennissen én haar kersverse echtgenoot. Rosa heeft alles wat haar hartje ooit begeerde. Ze runt een eigen winkeltje en heeft de liefde leren kennen. Maar liefde kent ups en downs, en dat ontdekt ook Rosa al snel. Ze heeft reden om te geloven dat haar man een affaire heeft en gaat daar bijna aan onderdoor. Het is hoog tijd om zichzelf bij elkaar te rapen en minder afhankelijk te worden van een man, en vooral om zich niet te laten meeslepen door angst en jaloezie. Rosa maakt in Ik zie je in Cockleberry Bay een karaktergroei door die met veel humor en gevoel is geschreven door Nicola May.

Het verhaal is beter geworden. Situaties worden meer uitgeschreven en staan beter in verband met elkaar. Er is meer diepgang in het verhaal.

- Reviews & Roses
Vanaf de proloog wordt je direct middenin het nieuwe verhaal gezet.

- Lezend Leven


Een aanrader voor de fervente feelgood-lezers.

- Books, Beers and Beyond


Wederom kreeg Nicola May het voor elkaar om me de wereld van Cockleberry mee in te nemen en me er geen moment te laten vervelen. Wat een rollercoaster was dit weer, een heerlijk feelgood verhaal met onwijs veel geweldige sarcastische humor en personages die zich nog dieper in je hart weten te verankeren.

- The Book Dragon's Nook

De schrijfstijl van Nicola May is toegankelijk en door de eenvoudige taal die ze gebruikt leest het boek makkelijk.

- Koukleum
Ik ben echt fan geworden van de schrijfstijl van Nicola May en de vleugjes humor die je in het boek vindt. Zeker door de korte hoofdstukken wil je door blijven lezen. Het is dan ook nog steeds een heerlijk boek om op een zomerse dag te lezen.

- Bookstamel

Rosa leert erg veel mooie levenslessen in Ik zie je in Cockleberry Bay en ik weet zeker dat die lessen de lezer ook bij zullen blijven. En laten we de humor niet vergeten! Je ligt weer regelmatig in een deuk tijdens het lezen.

- Magic of Books


Dit tweede deel van Cockleberry Bay is, net als haar voorganger, een typische feelgood waar liefde, humor en tegenslagen elkaar ontmoeten. Niet té zwaarmoedig ondanks de serieuze thema's en met veel afwisseling.

- Perfecte Buren


Nicola laat ons zien welke wijze lessen Rosa nog te leren heeft om eindelijk een gelukkig leven te kunnen leiden.

- BookaddictNLNicola May weet je door haar schrijfstijl helemaal mee te nemen naar een nieuwe wereld. Een wereld waarin zonneschijn en regenbuien in het leven van onze realistische karakters zich sneller dan verwacht afwisselen.

- JudithBlogtSolo

Nog even wachten tot de volgende blogtour!

Ga jij ook mee op de Cockleberry Bay Staycation?

>