Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Alle favoriete karakters (natuurlijk inclusief Hot Dog) van de Cockleberry Bay-serie keren nog een laatste keer terug in het slot van de populaire Britse feelgoodserie.

Alle favoriete karakters (natuurlijk inclusief hond Hot) van de Cockleberry Bay-serie keren nog een laatste keer terug in 'Een nieuwe kans in Cockleberry Bay', het slot van de populaire serie van Nicola May. Rosa runt een succesvol café en ze wil graag een eigen gezinnetje beginnen. Ze denkt er daarom over na om haar geërfde winkeltje te verkopen, maar dat gaat niet zomaar. In het contract is een clausule opgenomen dat ze de winkel alleen mag nalaten aan iemand die het verdient. Wie kan ze kiezen? En hoe weet ze of het de juiste beslissing zal zijn?

Nicola May

Toen Nicola May werd ontslagen als eventmanager besloot ze om verschillende uitzendklussen aan te nemen om rond te komen. Dit werd de inspiratie voor haar eerste roman, Working It Out. Een romantische komedie over een jonge vrouw die in 12 maanden 12 verschillende banen heeft.

Omdat ze geen uitgever kon vinden, publiceerde ze deze roman zelf en uiteindelijk gaf ze in eigen beheer nog acht romans uit die allemaal in de Kindle-bestseller-hitlijsten zijn verschenen. Haar negende roman, The Corner Shop in Cockleberry Bay, werd in januari 2019 het best verkochte Kindle-boek in het Verenigd Koningrijk. Een echte self-made schrijver dus!

In april 2020 verscheen de vertaling van deze bestseller van Nicola May in het Nederlands bij Uitgeverij Zomer & Keuning. De rest van de Cockleberry Bay-serie, Ik zie je in Cockleberry Bay en Een nieuwe kans in Cockleberry Bay verschijnen in mei en juli bij Z&K.

Audiofragmenten

Beluister hier alvast een aantal audiofragmenten uit Een nieuwe kans in Cockleberry Bay.

Proloog

Hoofdstuk 1

Hoofdstuk 2

Hoofdstuk 3

Ga jij mee naar Cockleberry Bay?

Volg onze bloggers tijdens de Een nieuwe kans in Cockleberry Bay voorleestour en blogtour!

Voorleestour

Blogtour

De Cockleberry Bay-serie

Het winkeltje in Cockleberry Bay

Ik zie je in Cockleberry Bay

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

>