Blogtour: Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

We gaan nog één keer terug naar Cockleberry Bay! Lees nog een laatste keer de recensies van onze lieve Cockleberry Bay ambassadeurs. Wat vinden zijn van Een nieuwe kans in Cockleberry Bay?

Een nieuwe kans in Cockleberry Bay

Alle favoriete karakters (natuurlijk inclusief Hot Dog) van de Cockleberry Bay-serie keren nog een laatste keer terug in het slot van de populaire Britse feelgoodserie.

Rosa runt een succesvol café en ze wil graag een eigen gezinnetje beginnen. Ze denkt er daarom over na om haar geërfde winkeltje te verkopen, maar dat gaat niet zomaar. In het contract is een clausule opgenomen dat ze de winkel alleen mag nalaten aan iemand die het verdient. Wie kan ze kiezen? En hoe weet ze of het de juiste beslissing zal zijn? Ook dit derde deel van de serie is een heerlijk, grappig en hartverwarmend verhaal, perfect voor de bingereader.

Een serie vol met drama, romantiek, vriendschappen, mysterie, verraad, onbetrouwbare personages, baby's (zowel menselijke baby's als puppy's), levenslessen en leeflessen.

- Lezend Leven


De combinatie van feelgood - romantiek en humor met een kwinkslag aan spanning - en een lekker old fashioned liefdesverhaal, maakt dit driedelig verhaal tot een succesformule.

- Perfecte Buren


 Het is een fijne easy read om lekker bij het zwembad op vakantie te lezen! Of als je even wil ontsnappen uit dit koude kikkerlandje. Het is een verhaal met een lach en een traan. En er zitten weer prachtige levenslessen in het verhaal verwerkt.

- Magic of Books

Nicola May heeft middels een nieuw personage een verrassende twist weten toe voegen aan het verhaal. ... Zijn personage maakte het verhaal voor mij dan ook wel leuk om te lezen.

- BookaddictNL


Nicola May heeft een wereld gecreëerd die als thuiskomen voelt en daar moet je nu afscheid van nemen. Dat deed ik dus met een lach en een traan.

- JudithBlogtSolo
Ook deze keer was het de ene keer al lezend met een lach en dan weer met een traan, want als Nicola ergens wel goed in is, dan is het je echt te raken met deze oh zo fijne boekenreeks.

- The Book Dragon's NookNicola May weet de omgeving heel beeldend te beschrijven. Je krijgt het gevoel dat Cockleberry Bay echt bestaat.

- Reviews & Roses
Het enige nadeel van dit boek en eigenlijk van de hele serie is dat de boeken zo vermakelijk en heerlijk weg lezen, dat je veel te snel aan de laatste pagina toe bent en het boek dus dicht klapt terwijl je nog aan het nagenieten bent van het verhaal.

- Koukleum

Een lekker feelgoodverhaal dat heerlijk wegleest.

- Books, Beers & BeyondIk blijf de covers van de boeken van Nicola May echt geweldig vinden. Misschien stiekem ook een beetje omdat ik Hot echt heel erg leuk vind!

- Bookstamel

Lees ook de eerste twee boeken in de Cockleberry Bay-serie!

Het winkeltje in Cockleberry Bay
Ik zie je in Cockleberry Bay


Ga jij ook mee op de Cockleberry Bay Staycation?

>