De scherven

De scherven

Deze aangrijpende YA+ is het tweede boek van Amy Giles dat in het Nederlands verschijnt, na het goed ontvangen Alles is nu.

De buurt waar Jessica en Lucas wonen wordt in De scherven van Amy Giles opgeschrikt door een tragedie. In het jaar na de schietpartij, waarbij ze allebei hun broer verloren, begint Lucas met kickboksen en probeert hij de wereld mooier te maken met random acts of kindness. Jess zorgt voor haar depressieve moeder en doet haar best om rond te komen. Als Jess en Lucas elkaar ontmoeten, herkennen ze iets in elkaar. Ze ontdekken dat twee scherven elkaar misschien wel geluk kunnen brengen. Zolang ze elkaar geen pijn doen.

Deze aangrijpende YA+ is het tweede boek van Amy Giles dat in het Nederlands verschijnt, na het goed ontvangen Alles is nu.

Verschijnt op 8 september

Nog even aftellen totdat De scherven verschijnt!

42
Dagen
11
Uren
58
Minuten
46
Secondes

Amy Giles

Amy Giles is copywriter by day en YA-auteur by night. Ze studeerde Engelse literatuur en werkte voor verschillende uitgeverijen en werkte als copywriter aan de meest uiteenlopende opdrachten. Doordat ze in haar professionele carrière ook zoveel met schrijven bezig was, besloot ze om er in haar vrije tijd ook mee verder te gaan. De doelgroep waar ze het liefst voor schrijft: jongeren!

Haar eerste boek, Alles is nu, werd in 2019 door Uitgeverij Zomer & Keuning vertaald in het Nederlands. In 2020 verschijnt bij Z&K ook een tweede vertaling van deze talentvolle auteur. In september verschijnt De scherven.

Blogtour

Volg onze bloggers tijdens de blogtour voor De scherven

>