Blogtour: Het dorpje Happiness

Na het succes van Cockleberry Bay konden we niet wachten om jullie mee te nemen naar een gloednieuw Brits dorpje. Volg vanaf 13 november 10 dagen lang onze bloggers tijdens hun eerste kennismaking met het dorpje Happiness.

Het dorpje Happiness

Willow, de hoofdpersoon in Het dorpje Happiness van Holly Martin, heeft behoefte aan een nieuwe start. Haar relatie is net voorbij en iedereen in het dorpje waar ze woont, heeft er een mening over. Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijkt te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto’s en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Het dorpje Happiness van Holly Martin is het eerste deel van een heerlijke feelgoodserie over vriendinnen Willow en Ruby. Perfect voor de fans van Nicola May en Jenny Colgan.

Zodra je begint met lezen merk je meteen dat Holly Martin een ontzettend fijne schrijfstijl heeft. Het is simpel, toegankelijk en ze duikt meteen het verhaal in.

- Magic of Books

Dan het verhaal zelf geloof me dit is met recht een feelgood verhaal een verhaal wat je hope geeft op betere tijden, een verhaal wat je een lach op je gezicht geeft en waarvan je gewoon van de eerste tot de laatste letter van geniet.

- Bookstamel


Het is een hartverwarmend boek en ik hou zo van het lezen over dit soort kleine dorpjes waar iemand naar toe vlucht.

- Books and sparkles

Het is een schattig liefdesverhaal dat zich afspeelt in een heerlijk klein dorpje waar je jezelf even in kan verliezen.

- Books, beers and beyond

Je kunt tijdens het lezen even lekker wegdromen en doordat het eenvoudig geschreven is en je verder niet hoeft na te denken een heerlijk boek om met een dekentje op de bank te lezen.

- Koukleum

'Het dorpje Happiness’ van Holly Martin heeft mijn hart volledig verwarmd. Dat komt voornamelijk door de fijne hoofdpersonage die je direct in je armen sluit.

- Judithblogtsolo

Het einde van dit verhaal laat je het boek met een gelukzalige zucht dichtslaan en geeft je een klein vermoeden voor het volgende deel

- BookaddictNL

Het dorpje Happiness maakte mij echter vanaf de eerste bladzijde ontzettend blij. Ik denk dat het een combinatie is van de vlotte schrijfstijl en de toffe personages.

- Leesmee

Ik heb oprecht genoten van het dorp Happiness en de personages. Het las lekker weg en het voelde echt even als een kleine vakantie in het dorp. 

- Maartjeleest

Holly Martin heeft een erg lieflijk en origineel boek geschreven. Het dorpje Happiness lijkt me een heerlijk dorp waar ik zelf ook graag zou willen wonen.

- Het Boekenatelier

Nog even wachten tot de volgende blogtour!

20
Dagen
15
Uren
43
Minuten
41
Seconden
>