Blogtour: Het geschenk van Happiness

Het is kerst in Happiness en dat willen onze bloggers graag met jou vieren! De komende tien dagen lees je alles over Ruby en Willows avonturen in het fijne dorpje Happiness.

Het geschenk van Happiness

Tijdens de feestdagen gaat Ruby op visite bij haar vriendin Willow in het dorpje Happiness. Kerst is altijd de favoriete tijd van het jaar, dus als Ruby de kans krijgt om daar een winkeltje te runnen dat het hele jaar kerstspullen verkoopt, hoeft ze niet lang na te denken. Ze valt al snel voor Happiness en de inwoners, en ze wordt niet alleen verliefd op het dorpje...

Het geschenk van Happiness is het hartverwarmende tweede deel van de Happiness-serie van Holly Martin.

Ik vind dit echt een verhaal om op een zondag lekker met een deken, kop koffie, thee of warme chocomel met slagroom en marshmallows, in een ruk uit te lezen.

- Koukleum

De schrijfstijl van Holly Martin is, net als in haar eerste boek, heerlijk vlot en leest heerlijk weg. Haar beschrijvingen van omgeving en gebeurtenissen zijn nog steeds beeldend en met dit boek droom je dus alweer snel weg naar Happiness, het prachtige kustplaatsje.

- BookaddictNL

Holly Martin heeft met het geschenk van Happiness een heerlijk kerstverhaal neergezet. Mocht je een boek zoeken om jezelf in de kerstsferen onder te dompelen, zoek dan vooral niet verder, dit is je boek!

- Het Boekenatelier

Het begin was fijn, maar het einde vond ik pas echt fantastisch. De laatste paar hoofdstukken en ook het epiloog lieten mij smelten van binnen.

- Leesmee

‘Het geschenk van Happiness’ blijft een heerlijk romantisch boek, waar je het liefst mee op de bank gaat zitten bij de kerstboom (of waar je dan ook leest), kerstkransjes bij de hand en iets warms te drinken om vervolgens van te smullen.

- Judithblogtsolo

Het geschenk van Happiness is enorm vlot geschreven en geeft je gelijk dat instant kerstgevoel waarbij je op de bank wil kruipen met een lekkere warme kop chocolademelk met slagroom en een verlichte kerstboom op de achtergrond.

- Bookstamel

Al met al is Het geschenk van Happiness van Holly Martin een leuk en fijn boek om eventjes tussendoor te lezen. Zeker rond de kerstdagen! Je hoeft er niet bij na te denken en je kan gewoon genieten van de liefde die opbloeit tussen Ruby en Jacob.

- Magic of Books

Happiness en de bewoners sluit je stuk voor stuk in je hart en laten je genieten van het verhaal. Het geschenk van Happiness is een perfect feelgood verhaal om te lezen tijdens de feestdagen.

- Maartjeleest


Het geschenk van Happiness is het perfecte boek tijdens de feestdagen. Liters liefde, fluffy feelings, een goed verhaal, en dat alles tijdens een witte kerstperiode.

- Books and sparkles

Als je een luchtig, zoetsappig kerstverhaal zoekt en fan bent van kerstfilms met een happy ending, is Het Geschenk van Happiness jouw boek dit najaar.

- Books, Beers and Beyond

De avonturen in Happiness gaan verder tijdens de Staycation!

>