Happiness Staycation

Van 29 september tot en met 29 december verblijven onze bloggers om en om in het dorpje Happiness. Wat ze daar gaan doen? Dat is voor ons allemaal nog een verrassing, maar ze zullen het zeker met ons delen! Op 29 september verschijnt het eerste reisverslag en op 29 december kunnen we de laatste verwachten. Maak je klaar voor een heel najaar aan fijne Happiness-verhalen, van een heerlijke nazomer tot aan de donkere dagen voor kerst. Gaan jullie mee?

Jouw heerlijke vakantie begint met met relaxen. Wij zullen jou ophalen met onze nieuwste, zonnegele touringcar; helemaal klaar om jou naar het hotel te brengen.

- Leesmee

Op het moment dat ik dit schrijf, slaap je nog, maar ik had je beloofd het recept van mijn rabarbertaart voor je op te schrijven.

 - Books and sparkles

Toen ik dus een dagje op bezoek ging naar Happiness moest ik deze fish and chips wel uitproberen. Ik vertelde de uitbater van de pub hoe lekker ik zijn eten vond en vroeg om het recept.

- Bookstamel

Willow, het hoofdpersonage van de Happiness serie, is een creatieve jongedame die houdt van kleur. Zij pakte dan ook de verfkwast en versierde een aantal saaie, witte huizen in Happiness met de mooiste bloemen, maar ook is zij kaarsenmaker en maakt ze de leukste creaties. Aangezien we ons huis niet uitkunnen, geef ik jullie een paar DIY-tips waardoor je net als Willow je huis een beetje vrolijker kunt maken!

- Books, Beers and Beyond

Willow nam ons op zondag namelijk mee naar haar winkeltje en duwde ons een pakketje in handen om zelf aan de slag te gaan met kaarsen maken

- BookaddictNL

Zaterdagochtend kwam Willow ons vroeg halen om te gaan ontbijten in het kasteel met Kitty en Ken. 

- Maartjeleest

Ik heb genoten om er rond te mogen snuffelen: tussen de gekke kerstversieringen en de schapen en vond het een eer om alle dorpsbewoners eens goed te leren kennen.

- Judithblogtsolo

Vandaag hadden we enkele mooie geocaches op de planning staan, die we al van te voren uitgezocht hadden.

- Koukleum

HIer komt de blog van Het Boekenatelier

Hier komt de blog van Magic of Books

Meer lezen over de Happiness-serie?

Lees de blogs van onze bloggers over Het dorpje Happiness en Het geschenk van Happiness!

>