Happiness-serie

De Happiness-serie is de eerste serie van Engelse auteur Holly Martin die naar het Nederlands vertaald is. Als uitgeverij zijn we er bij Zomer & Keuning enorm trots op dat we jullie deze twee fijne feelgoodboeken boeken kunnen bieden.

Over de Happiness-serie

Als Willow een advertentie ziet om een jaar lang gratis in het dorpje Happiness te wonen, lijkt het een droom. Ze pakt haar koffers en vertrekt. De droom blijft te mooi om waar te zijn: het dorpje is lang niet zo lieflijk als op de foto's en de meeste pittoreske pandjes bevinden zich in erbarmelijke staat. Maar Willow geeft niet zomaar op en gelukkig staat ze er niet alleen voor.

Tijdens de kerst komt vriendin Ruby langs en ze start een winkeltje dat het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Ze is dol op Happiness, en ze wordt niet alleen verliefd op het dorpje...

Het dorpje Happiness

Het geschenk van Happiness

Nog even aftellen tot de Happiness-serie verschijnt!

Het dorpje Happiness
60
Dagen
14
Uren
32
Minuten
36
Seconden
Het geschenk van Happiness
95
Dagen
14
Uren
32
Minuten
36
Seconden

Holly Martin

Holly Martin studeerde media aan de universiteit en werkte daarna bij een bank, als receptionist bij een hotel, als lerares op de universiteit én ze gaf geschiedenisworkshops verkleed als Viking. Inmiddels is ze daar allemaal mee gestopt en doet ze fulltime waar ze het meeste van houdt: schrijven. De afgelopen 8 jaar heeft ze dan ook een hele stapel met heerlijke romantische en grappige boeken geschreven.

Van Het dorpje Happiness en Het geschenk van Happiness werden in het Engels meer dan 75.000 exemplaren verkocht! De Nederlandse vertaling van deze heerlijke Britse feelgood verschijnt in oktober en november 2020 bij Uitgeverij Zomer & Keuning.

Ga mee naar het dorpje Happiness!

Volg onze bloggers tijdens de blogtours voor Het dorpje Happiness en Het geschenk van Happiness. Ook gaan we weer op Staycation en delen onze bloggers alle verhalen van hun avonturen in dit pittoreske Britse dorpje.

>