Over het Romanserie abonnement

De Romanserie is een abonnementserie. Hiermee haal je Hollands geluk in huis. Zonder omkijken ligt het elke keer op je deurmat. In de meeslepende verhalen kun je heerlijk wegdromen! Hoewel de boeken ook in de reguliere (christelijke) boekhandel te koop zijn, biedt een abonnement veel voordelen. U ontvangt de nieuwe zending altijd als eerste in huis en profiteert van een hoge korting van meer dan 50 procent op de winkelprijs.

Abonnee
De Romanserie kent drie abonnementsvormen. Abonnees van Romanserie klein ontvangen 4x per jaargang een zending van twee romans van bekende Nederlandse auteurs: in januari, maart, september en november. Abonnees van Romanserie basis ontvangen 6x per jaar, namelijk óók in mei en juni, een zending! Sinds 2014 is het ook nog mogelijk een PLUS-abonnement te nemen. U ontvangt dan 4x per jaar twee romans extra, bovenop uw klein- of basisabonnement.

Eerder verschenen
Boeken die eerder in de serie verschenen zijn kunnen, zolang de voorraad strekt, nabesteld worden.

Voordeel voor abonnees
Voor de romans, van hoge kwaliteit en gebonden, betaalt u per 1-1-2023 slechts € 8,99 per boek, plus een portobijdrage van € 4,00 per pakket. De prijs per pakket komt daarmee op € 21,98. De officiële winkelverkoopprijs is per 1-1-2023 € 18,50 per roman, en daarom is een abonnement ook zo voordelig: u bespaart 50% op de winkelprijs!

Extra voordeel voor abonnees
In de pakketten treft u folders en actiekaarten aan met de mogelijkheid om extra boeken te bestellen, meestal met een aantrekkelijke korting. Deze kunt u vrijblijvend bijbestellen; u bent dus tot niets verplicht.

Boekhandelsabonnement
U kunt er ook voor kiezen om een abonnement via uw boekhandel af te sluiten. U haalt de zending dan zelf op in de boekhandel. Als u een abonnement via de boekhandel afsluit, betaalt u geen portokosten en kost uw abonnement slechts €17,98 per zending. Wilt u een boekhandelsabonnement afsluiten? Ga dan langs bij uw plaatselijke boekhandel om te vragen naar de mogelijkheden.

Bezorging of afhalen
Uw zendingen van de Romanserie worden per post thuisbezorgd. De pakketjes passen door de brievenbus, dus u hoeft er niet voor thuis te blijven. Desgewenst kunt u met een boekhandelabonnement zelf uw pakketje ophalen in de boekhandel.

Betaling
Betaling van uw abonnement geschiedt bij voorkeur per automatische afschrijving van uw bankrekening. U betaalt per zending, binnen 14 dagen na ontvangst. Wie geen automatische afschrijving wenst, betaalt met een  acceptgirokaart per zending € 1,50 extra.

Abonnee worden
Een jaargang begint in januari, maar u kunt op ieder door u gewenst moment abonnee worden. Meld u aan via het aanmeldformulier en u krijgt het eerstvolgende pakket én uw welkomstcadeau zo spoedig mogelijk  thuisgestuurd.

Abonnement opzeggen
Het abonnement kan worden beëindigd indien u ten minste één volle jaargang abonnee bent geweest met inachtname van een opzegtermijn van 3 maanden. De schriftelijke melding kunt u doen via e-mail of aan ons postadres:

Uitgeverij Zomer & Keuning
t.a.v. Romanserie
Postbus 13288
3507 LG  Utrecht

>