Het huis onderaan de klif – Sharon Gosling

Het huis onderaan de klif

Het huis onderaan de klif van Sharon Gosling is een indrukwekkende roman over jezelf terugvinden en doorzetten. Laat je meevoeren naar de prachtige Schotse kust!

In Het huis onderaan de klif van Sharon Gosling is chef Anna na een verbroken relatie van twintig jaar toe aan een nieuwe start. Ze verhuist naar Crovie, een klein vissersdorpje aan de oostkust van Schotland, maar eigenlijk heeft ze meteen spijt. Zodra ze het dorp en de mensen beter leert kennen, vindt ze ook zichzelf en haar liefde voor koken weer terug. Ze besluit haar keuken om te toveren in een kleine lunchclub. Haar leven lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan, zolang niets haar nieuwgevonden geluk verpest… Het huis onderaan de klif is een heerlijke romance om bij weg te dromen. Voor de lezers van Katie Fforde en Santa Montefiore.

Sharon Gosling

Sharon Gosling schreef jarenlang als tijdschriftjournalist en publiceerde daarnaast non-fictie tie-ins voor o.a. Wonder Woman en Tomb Raider. Na meerdere kinderboeken is Het huis onderaan de klif haar eerste roman.

Benieuwd wat 10 bloggers van Het huis onderaan de klif vonden? Lees de recensies via de blogtour pagina.

>