Hoera, Gillian King komt dit najaar met haar vijfde roman Alles of niets!

02-09-2015

allesofniets!.9789401900584Gillian King brak in 2013 door met 60 dagen, haar derde roman. Eerder schreef ze Geloof me maar en O,o, Olivia, en tevens het populaire boek Zwart-wit. Nu is het tijd voor de ogenschijnlijk alledaagse ontstaansgeschiedenis van een grootse liefde. Althans… Dat hopen we! Want waar twee vrouwen vechten om een man, is er één lucky bastard. Of valt dat toch tegen? Deze vijfde roman van Gillian King is eerlijk, rauw en vol scherpe humor.

Over Alles of niets!

Nikki gaat door een zware tijd. Haar jeugdliefde Koen heeft haar verlaten en zij kan zich daar niet bij neerleggen. Ze zet alles op alles om hem terug te krijgen… totdat ze hem op slag vergeet als ze in de trein aan de praat raakt met Thijs. Wat een man!

Roos doet ontzettend haar best om na haar misstap haar relatie te redden. Als ze via via hoort dat haar vriend is gezien met een andere vrouw, wil en kan ze dat niet geloven. Het zal toch niet waar zijn dat ze háár Thijs verliest aan een ander?

Thijs voelt zich verscheurd nadat Roos heeft opgebiecht dat ze een affaire heeft gehad met een collega. Al hebben ze besloten samen verder te gaan, makkelijk is het niet. De sprankelende spanning die hij ervaart met Nikki, heeft dan ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht op hem.

King, Gillian (feb 2014)In Alles of niets! wordt door alle betrokkenen hoog spel gespeeld met de liefde. Knap geschreven door Gillian King (1978), die hiermee haar vijfde roman publiceert bij uitgeverij Zomer & Keuning. Naast haar schrijverschap runt Gillian een praktijk voor kinderen met leerproblemen. Volg jij Gillian al op Facebook en Twitter ? Zo blijf jij op de hoogte van gezellige updates en meer!

verschijningsdatum 8 oktober 2015

>