Nieuwsbrief

O, o, Olivia

Gillian King

ISBN: 9789059776296
Uitgeverij: VCL/West-Friesland
Uitvoering: Paperback / softback
Omvang: 256 pagina's
Afmeting: 210 mm x 140 mm x 20 mm
Verschijningsdatum: 25-03-2016
Taal: Nederlands
Genre: Literaire roman, novelle
Wakker worden naast een vreemde: het is de nachtmerrie van elke vrouw. Dit overkomt Olivia, die na een onenightstand geen idee heeft met wie ze nu eigenlijk het bed heeft gedeeld.

Olivia maakt zich na deze misser vlug uit de voeten en gaat terug naar haar vriend, Maarten. Met hem heeft ze een supergoede relatie ¿ toch? Maar de aantrekkelijke Sven blijft door haar hoofd spoken. Ze vertelt haar vriend niets over het slippertje, terwijl ze er wel over fantaseert en het ook uitvoerig bespreekt met haar vriendinnen. Het lijkt er steeds meer op dat ze zal moeten toegeven aan haar verlangen, hoe moeilijk dat ook is. En zelfs dan is het nog niet afgelopen met de leugentjes om bestwil. Olivia maakt er een puinhoop van die alleen zij kan opruimen.

Gillian King (Den Haag, 1978) debuteerde vorig jaar met ¿Geloof me maar¿, een chicklit die nu al gerekend wordt tot de toppers in het genre. Naast het schrijven runt ze een praktijk voor kinderen met leerproblemen. Ze woont in Den Haag, waar haar boeken zich ook afspelen. Met ¿O, o, Olivia¿ vestigt Gillian King definitief haar naam als chicklitauteur.

€ 12,99 Niet op voorraad

Andere boeken van Gillian King