Vandaag verschenen: Alles wat ze aanraakt, Bloemen in de winter en De terugkomst van de kraanvogels

23-02-2021

Geweldig! Vandaag zijn er maar liefst drie nieuwe boeken verschenen bij Uitgeverij Zomer & Keuning. De standalone Alles wat ze aanraakt van Jennifer L. Armentrout, Bloemen in de winter van Anne van der Valk en De terugkomst van de kraanvogels van Sandra Berg. 

Alles wat ze aanraakt

Doodgaan is kut – daar weet Ember McWilliams alles van. Na een noodlottig auto-ongeval heeft haar zusje haar teruggehaald, maar niet zoals het vroeger was. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Dus leeft ze volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. Dus ook jongens. Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Het blijkt dat ze daar heel wat voor over moet hebben, maar dat heeft ze ook. Ze zou er alles voor geven om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ze ook best graag willen… 'Alles wat ze aanraakt' is een spannende standalone van topauteur Jennifer L. Armentrout. Eerder verschenen van haar de populaire Lux-, Origin- en Wacht op mij-series.

'Alles wat ze aanraakt' van Jennifer L. Armentrout is een duister en modern sprookje over een meisje dat plotseling een heel bijzondere gave heeft.

Blogtour

Benieuwd wat onze bloggers van dit boek vinden? Volg de blogtour van Alles wat ze aanraakt. Klik op onderstaande afbeelding om naar de blogtourpagina te gaan!

Bloemen in de winter

Na vele jaren voor de klas wil de 35-jarige Heleen haar leven drastisch omgooien. In ‘Bloemen in de winter’ van Anne van der Valk verhuist ze naar Friesland, naar een boerderij met een mooie ruimte om te schilderen. Op de boerderij leert Heleen ondertussen haar nieuwe buren kennen, een vader en zoon met een veebedrijf. De vriendschap tussen zoon Herman en Heleen verdiept zich, maar dat leidt tot spanningen. Als er dan ook een politieonderzoek vanwege kunstvervalsing opgezet wordt, vraagt Heleen zich af of ze wel de juiste keuze gemaakt heeft.

‘Bloemen in de winter’ is de debuutroman van Anne van der Valk en het verhaal neemt je mee naar een schilderachtig dorp waar geluk, geloof, liefde en bedrog dicht bij elkaar blijken te liggen.

De terugkomst van de kraanvogels

Op een dieptepunt in haar leven vindt Nilla, de hoofdpersoon in Sandra Bergs familieroman ‘De terugkomst van de kraanvogels’, een zeer persoonlijke brief die veertig jaar geleden werd geadresseerd aan ene Petter Nilsson. Ze besluit de brief alsnog te bezorgen en treft een norse, oude man aan in een verwaarloosd huis vol troep. Ontdaan gaat Nilla ervandoor, maar vergeten kan ze hem niet. Dus gaat ze terug. Ze houdt zichzelf voor dat ze dat doet om hem te helpen, maar eigenlijk wil ze vooral graag meer weten over de brief en het verhaal erachter – en tegelijkertijd haar eigen problemen vergeten.

Sandra Berg neemt je in haar spannende en aangrijpende roman ‘De terugkomst van de kraanvogels’ mee naar Zweden, waar de auteur zelf ook woont. Eerder verscheen van haar ‘Stilte van eenzaamheid’ en ‘Silhouet van ijs’.

>