Vandaag verschenen: Een serenade voor Gina

11-02-2021

Een serenade voor Gina van Renée Olsthoorn en zes e-boeken van Henny Thijssing-Boer komen vandaag uit bij Uitgeverij Zomer & Keuning!

Een serenade voor Gina

Schrijfster Gina is een Amerikaanse met Italiaans/Nederlandse roots en woont in New York City. Jason, de liefde van haar leven, is twee jaar geleden door een noodlottig ongeval om het leven gekomen, en Gina kan hem maar niet vergeten. Tijdens een van haar dagelijke jogrondjes door Central Park ontmoet ze de Nederlandse Sven, een cellist en docent aan The Juilliard School of Arts. Sven wil Gina graag beter leren kennen, maar Gina is terughoudend. Ze ziet elke vorm van contact met Sven als verraad naar Jason toe. Ze probeert zich te focussen op het schrijven van haar nieuwe boek, maar Gina kampt met een writer’s block. Om haar te helpen biedt haar moeder Betsy haar een vakantie aan naar Nederland, om haar Haagse familie Boterenbrood te leren kennen. Geeft dit Gina meer inzicht in wie ze is en durft ze haar hart weer open te stellen voor de liefde?

‘Een serenade voor Gina’ is het laatste deel van de grappige en meeslepende Happy in de Hofstad-serie van Renée Olsthoorn. Eerder verschenen in de serie ‘De Franse Slag’ en ‘Josefiens zevende hemel’ over de andere leden van de Boterenbrood-familie.

Blogtour

Bij Z&K houden we van heerlijke feelgoodseries. Happy in de Hofstad van Renée Olsthoorn is een van die series. De serie volgt drie jonge meiden uit de Boterenbroodfamilie die ieder op hun eigen manier de liefde vinden terwijl ze daar misschien niet per se naar op zoek zijn. Volg onze bloggers in Parijs, Londen, New York en Den Haag tijdens de blogtour voor Happy in de Hofstad.

Klik op onderstaande afbeelding om de blogtour te lezen!

>